Milläs pidätte mielen virkeänä?

Onko harrastuksia? Tai jokin taattu juttu jolla saa mielialan nousemaan?

Mä käyn vatsatanssissa ja sit toi lukeminen ja käsityöt on hyviä konsteja..ja tietty rakkaat ystävät ja puhelimessa höpöttely.
 
minulla se on lenkkeily luonnossa. Asumme maalla ja aika syrjässä . Täälä on vaikka mitä, eläimistä alkaen. kettuja, jäniksiä, supikoiria, hirviä, peuroja, karhujakin, mutta eipä vielä ole tullut vastaan. Lintuja on suuret määrät kurjet, joutsenet ja kaikki pikkulinnut.
kaunista, kaunista. Teen ainakin 3-4 päivänä viikossa 8km sauvakävelylenkin. Ulkoilen koiran kanssa>( pystykorva) metsissä, se on ihanaa. Talvella hiihtelen pitkiä lenkkiä. Siinä on minun voiman lähteeni josta nautin suunnattomasti.
Rakastan tätä paikkaa, omaa kotiamme joka on peruskorjattu vanha rintamamiestalo, ihana sellainen , tilaa on sisällä ja ulkona.
eli elän nyt juuri unelmaani :)
 
semma
Mulla tämä hevostelu päänupin nollaamista. Kerran viikos pääsen terapiaan,kävisin useamminkin mut on niiiin kallista :/ Mulla on ollut omia hevosia.Silloin lannanluonti ja tallis puuhailu oli mun pääasiallinen harrastus. Varsinkin kun lähti maastoon,jäi joka huoli kotia =)
 

Yhteistyössä