millä taikinalla kakkupohja?

  • Viestiketjun aloittaja nakero
  • Ensimmäinen viesti
nakero
Tytöllä on 4vee-synttärit elokuun alussa ja olen aikeissa leipoa etukäteen pakkaseen pohjia kakkua varten. Ajattelin tehdä ihan pellillä useamman pohjan, että saan sitten leikattua kakusta kukan muotoisen. Mietin vaan, että pitäisikö se taikina tehdä sokerikakkusysteemillä (kaikkea yhtä paljon) vai kääretorttupohjana? Ja sitten se, että onko se marsipaani hankalaa kaulia? Tämmösiä siis pohtii hän...
 
tehe usiampi kääretorttu pohja, paitsi että melkeenpä sama tekotapa ja aineet on sokerikakkupohjassakin...mä tein kaverin muksun 3-vuotia syntymäpäiville tolla systeemillä sellasen muumikakun...kuorrutin kermalla ja koristelin, etten käyttänyt marsipaania..mut helpoin se on kaulia ku laittaa jääkaappiin hieman ennen kaulimista...
 
Jäärä
Kaikista tärkeintä marsipaania kaulitessa on, että kaikki välineet ovat ehdottoman kuivia. Kannattaa käydä katsomassa ohjeita www.mauste-sallinen.fi jos kaupasta ei löydy ohjevihkosta.
 

Yhteistyössä