Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Minä teen =) Mutta risottoa teen kyllä hyvin harvoin.Sinäkö sitten teet lihaliemen alusta asti ihan lihoja keittäen?![]()
Mausteilla mausteilla. Riisin keität suolavedessä ja jauhelihan maustat sitten monipuolisesti. Herbamarekin sopii moneen ruokaan muunmuassa.
Taitaa olla TÄYSIN hukassa mitä risotto on.
Keität riisit suolavedessä...jauhelihaan herbamarea. Heh heh. Voi noin kai jotain riisimössöä tehdä, mutta ei sillä risoton kanssa ole mitään tekemistä.
Yleensä risottooon käytetään kanalientä. Jos ei itse tee (ei se vaikeaa ole, eikä aikaakaan kulu ihan kahtakaan vuorokautta) niin kannattaa ostaa puljongin lientä. Saa ainakin Stockmannilta, ja vastaa lähes täysin itse tehtyä. Liemikuutiosta tehty on ihan liian suolaista ja keinomaustettua.