Ai niin joo. Niitäkin tosiaan tarvitaan. No onkohan niitä rasvattomassa maidossa tai piimässä? Nyt käytän leivän päällä mini lättaa, en sitten tiedä onko toi paras rasvavaihtoehto.Alkuperäinen kirjoittaja Joe80:Saatko ne tarpeelliset pehmeät rasvat sitten jostain muualta?
25%Alkuperäinen kirjoittaja vieras:no eihän niissä pahanmakuisissa minilättkalorittomeissa leivänpäälys"rasvoissa" ole rasvaa kuin pari prossaa.
=)Alkuperäinen kirjoittaja ap:Ai niin joo. Niitäkin tosiaan tarvitaan. No onkohan niitä rasvattomassa maidossa tai piimässä? Nyt käytän leivän päällä mini lättaa, en sitten tiedä onko toi paras rasvavaihtoehto.Alkuperäinen kirjoittaja Joe80:Saatko ne tarpeelliset pehmeät rasvat sitten jostain muualta?
Se oliivibecel on muuten tosi hyvääAlkuperäinen kirjoittaja vinci:en muuten pysty minäkään. mutta en kyllä menis niin pitkälle että sitä alkaisin korvaamaan millään. tarvii ihminen rasvojakin...
jokus oon ostanu sitä beceliä joka tehty jostain muusta terveellisemmästä...eoli en sitä kallista versioo mut toinen niistä halvemmista..muistassin et niitä oli kaksi eri vaihtoehtoo...oliiveista tais olla toienn ja toinen tais olla siemenistä tmv...eli sitä jälkimmäistä oon ostellu. ihan hyvää on. normisti meillä kyl syödään flooraa vaan.
Varmasti on joku vielä rasvattomampi. takuulla.Alkuperäinen kirjoittaja Pessi:25%Alkuperäinen kirjoittaja vieras:no eihän niissä pahanmakuisissa minilättkalorittomeissa leivänpäälys"rasvoissa" ole rasvaa kuin pari prossaa.
Kaupallinen yhteistyö: Storytel