Millä harso kiinnitetään vaunujen kuomuun?

  • Viestiketjun aloittaja avuton
  • Ensimmäinen viesti
sädis
Alkuperäinen kirjoittaja Lumiina:
Sen voi kiinnittää myös verhoklipseillä, nehän on melko pieniä;)
Tosin en minäkään ole ikinä harsoa käyttäny... Meillä kanssa hyttysverkko suojana. :)
Kesällähän tollanen harsoviritys on vaarallinen, mutta en ymmärrä miks se talvella ois? Tosin saattaahan sen lämpöhalvauksen saada talvellakin jos on oikein päälle tumpattu ja ilmankierto vielä harsolla estetään..
mutta on voi tuo hyttyssuojakin olla tosi "tiivis" , ainakin se mikä meillä ennen oli. Aina oli vaunuissa tunkkaisen lämmin. Nykyinen suoja onkin hengittävämpi.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Tää on yks asia mitä en ymmärrä vauvanhoidossa tää harso vaunuissa
en ole käyttänyt, naapurin äiti käytää aina, vielä tolla yksvuotiaallakin kun vaunuissa nukkuu oli sitten kesä tai talvi.

Jos tuo harso olis tarpeellinen olisihan siitä mainintaa kaikissa lastenoppaissa ym. neuvolanlappusissa.
Tuo meidän mukava naapuri käyttää puolivuotiaalla pojallaan suojaisalla parvekkeella vaunun luukulla oikein kunnon peittoa (tai mikähän villapeite mahtaa olla). Sitä en tajua ensinkään, kun parveke on vielä suojaisa ja sinne ei tuisku eikä tuuli yllä. Sitten on vielä sadesuoja päällä tukkimassa sen vähänkin ilmanvaihdon. Joo, ei ole mun asia, mutta mietin, miten pienellä happi kiertää.
 
auringonkukka-75
Eikös se ole jokaisen oma asia käyttääkö sitä harsoa vai ei? Meillä käytetään usein. Minusta se estää tuulemisen suoraan lapsen kasvoille. Eikä ikinä ole ollut harso kostea. Tosin, meillä lapsella on käytössä rattaat, jotka eivät ole niin tiiviit tietystikään, kuin mitä vaunut ovat. Mutta en kyllä vaunuissakaan huomannut mitään harson kastumista. Jokainen tyylillään, sanoisin.
 

Yhteistyössä