Miksi WEF:n ja Cernin logoissa 666?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Löydättekö noista logoista numeron 666?
Ja Cernin lähistöllä olevan Gotthardin tunnelin erittäin outo, saatanallinen avajaisseremonia.
Globalistien hallinto- ja tieteelliset instituutiot käyttävät jostain syystä paljon anti-kristillistä symboliikkaa.
 
vierailija
CERNin pihalla on Shiva-jumalan patsas luomisen ja maailman tuhon jumalan. Miksiköhän? No luohan CERN mahdollisesti mustia aukkoja ja mustan aukko on käänteisesti valkoinen aukko eli uusi alkuräjähdys eli tuhoaminen ja luominen ja "luomisen rytminen tanssi" kaksinaisesti mukana tässä LHC:ssä. Musta eliitti tuo esiin näitä juttujaan.
 
vierailija
Miksi Strasbourgin EU-parlamenttirakennus on Baabelin torni "Tower of Babel"?
https://www.reddit.com/r/JordanPeterson/comments/7t58dh/eu_rebuilding_jbps_tower_of_babel_myth/

Vielä erikoisempaa on että tässä EU:n "Tower of Babel - Europe: Many Tonques One Voice" virallisessa julisteessa on tähtinä 11 kpl niin sanottuja "devil-tähtiä" eli niitä vuohenpäätähtiä. On muuten satanistien voimakkain symboli. Ihan sattumaako? Sattumaako myös se että tähtiä on juuri 11 ns. okkultistinen illuminatin Mestariluku. 11 sarvipäätä ja EU Tower of Babel !

Pitää muistaa että rahan kirkon kapitaali-imperiumin EU on uusliberalistiglobalistien yritys hajoittaa Euroopan kansallisvaltiot. Kielten, kulttuurien, tapojen, rotujen, kansojen, uskontojen sekoitus ja hajaannus KANSALLINEN SEKOOMUS.

Vähän kuin Babelin tornin kieltensekoituksen toisinto "Plan Tower of Babel II". Yhdestä moneksi - hajoita ja hallitse! Siinä samalla kupataan vielä EU-kansallisvaltiot tyhjiksi kansallisesta omaisuudesta "kansallisaarteiden Sammonryöstö", sekä kansanvallasta, joka siirtyy kauas Brysseliin epädemokraattisesti valitulle EU-johdolle. Vai muistatko äänestäneesi esim. Ursula Gertrud von der Leyen EU:n komission johtoon? Von der Leyen kuuluu myös Maailman talousfoorumin (WEF) hallitukseen.

Lisäksi EU-maat velkaannutetaan ja köyhdytetään. Köyhä maa = vahva rahavaltaeliitin valta. Maailman suurin pyramidipuhallus menossa, jossa sen kansallinen omaisuus että kansanvalta ryöstetään = Monilta yksille. Melko saatanallinen ja antikristillinen suunnitelma sanoisin. Mutta se jolla silmät on nähkööt ja jolla viisaus on ymmärtäköön.
 

Yhteistyössä