Miksi ruokakaupoissa on suositukmmat jäätelöpakkaukset

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
laitettu ylimmille hyllyille ja aina ne mitä on enää jäljelläon siellä takaseinässä niin että yhtään lyhyempi asiakas ei niitä sieltä saa? Miksi ei voi jättää sellaisia norsuntöppösiä sinne että saattaisi mahdollisesti jopa yltää? En suostu ostamaan sellaista mistä en tykkää vain siksi että en yletä sinne takaseinään. Pitäkää jäätelönne, menen toiseen kauppaan, ja sieltä ostan muutkin ostokseni sitten.
 
Mielenkiintoinen kysymys, koska edelleenkin useammin ruokaostokset hoitaa nainen kuin mies. Suomalaisnaisten keskipituus oli muistaakseni 167 cm ja tuollakin tekee tiukkaa tavoittaa pakkaus ylähyllyn takaosasta ja kuitenkin puolet naisista on keskimittaa lyhyempiä. Uudempien kauppojen kalusteet on ehkä suunniteltu 185-190 cm pitkille miehille? Myyjiä ei juurikaan näy, mutta aina voi toki pyytää apua ohi kulkevalta (herras)mieheltä... ;)

Hygienian kannalta on hieman epäilyttävää, kun näkee naisten täydentävän Prisman tai Citymarketin tuotevalikoimaa kiipeilemällä kenkineen pitkin pakastealtaiden reunoja tai hyllyjä....

Shakira (157 cm) on varustautunut melkoisilla koroilla, ehkä ruokaostoksille suuntaamassa...
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Edellinen kirjoittaja pilasi taas hyvän ketjun.
CM:n pakastealtaalla hikoilin noin viikko sitten. Suosikkituuttini oli laitettu takimmaiseen koriin. Pinnistelin norsuntassulla ja sain jäätelön noukittua korista.
Pakasteen lasi oli huurussa., mutta jäätelö ei ollut pehmeä.
Hyvä juttu etten yllä altaalle. Ostan tialle jotain muuta.
 
niin ja yleensäkin osa tuotteista on niin korkealla, että niitä ei saa vaikka kuinka haluais. ja mä kun en pysty edes nousemaan tällaiselle norsun töppöselle. joten tuote jaa joko hyllyyn tai sitten jos se on välttämättä saatava, etsin sen liikeen harvinaisen myyjän jostain apuun
 

Yhteistyössä