Miksi kukaan käyttää ruususuolaa?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Et kai ole koronarokotettu? En deittaile hörhöjä?
Et kai sä nyt jotain miestä skippaa sen takia, että se on koronarokotettu? :eek:

Mietin sun treffejä: Lispe innoissaan näyttää miehelle 10 youtube-videota isolta screeniltä, sit hoetaan MAGAA kovaan ääneen huutaen lippikset päässä, ja sit haukutaan Pfizerit ja prosessoidut ruuat...
...mies lähtee kotiinsa ihan sekaisena.
 
  • Haha
Reactions: Lispetti
Et kai sä nyt jotqin miestä skippaa sen takia, että se on koronarokotettu? :eek:

Mietin sun treffejä: Lispe innoissaan näyttää miehelle 10 youtube-videota isolta screeniltä, sit hoetaan MAGAA kovaan ääneen huutaen lippikset päässä, ja sit haukutaan Pfizerit ja prosessoidut ruuat...
...mies lähtee kotiinsa ihan sekaisena.
😂😂😂😂😂😂😂😂

 
  • Haha
Reactions: Echo
Suolan merkitys ruuassa on aika mitätön. Melkeinpä viimeinen asia, jonka puhtauteen tulisi kiinnittäö huomiota. Sinällään mulle ihan sama, pikkujuttu. Meillä tuota Himalajan suolaa yleensä kaapissa on (vaimo), mutta en jaksa siitä pätkääkään hehkuttaa. Lisäksi on perussuolaa. Yleisesti ottaen käytämme suolaa mahdollisimman vähän. Itellä oli verenpaine jonkun verran koholla ja rupesin erityisesti panostamaan suolan vähentämiseen.

Sinällään ristiriitaista kun monet ovat tämän ruuan suhteen niin tarkkoja olevinaan, mutta luonnon tuhoaminen isossa kuvassa ei haittaa pätkääkään. Ilmastonmuutosta ei ole ja luontokatokin on vaan jotain perusvaihtelua. Luulisi, että noihinkin asioihin voisi hieman kiinnittää huomioita. Mut ei... "muut hoitaa" ja ite vaan panostetaan siihen, että saadaan oma maha täyteen sitä mahdollisimman terveellistä ruokaa.
 

Yhteistyössä