Miksi Kokoomus vaatii hoitajamitoituksen perumista?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Miksi Kokoomus vaatii hoitajamitoituksen perumista?

Siksi, koska Kokoomus on viimeisten 20 vuoden aikana tuhonnut Suomesta maailman parhaimman terveydenhuoltojärjestelmän. Ennen kuin Kokoomuksella oli valtaa päättää maan asioista, käytettiin kaikki terveydenhuoltoon varatut rahat oikeasti julkiseen terveydenhuoltoon, sisältäen hoitajien oikeudenmukaisen palkkauksen ja riittävän koulutuspaikkojen määrän, turvamaan hyvää hoitoa kaikille tarvitsijoille.

Kun Kokoomus sai valtaa, järjesti se hoitotyöstä ahneille sijoittajille maksimivoittoja tavoittelevan bisneksen, jolloin aina vain enemmän ja enemmän hoitoon tarkoitetuista rahoista on ohjattu suoraan rikkaiden sijoittajien rikastuttamiseen.

Luulisi Hölmölän väellä edes sen verran olevan järkeä, että se älyäisi kuinka vuosikymmenten aikana joka vuosi satojen miljoonien eurojen huijaaminen hoitotyöstä sijoittajien taskuihin, on aiheuttanut hoitajien koulutusmäärien alimitoitusta ja epäoikeudenmukaista palkkaamista. Lisäksi kun hoitajia on pakotettu toimimaan moraalittomasti sijoittajien voittojen maksimoimiseksi, eli laiminlyömään härskisti potilaiden tarpeita, on tämä tehnyt alasta vastenmielisen edes pyrkiä sille. Tässä yksi lisäsyy, miksi alalle ei tahdo hoitajia saada.
 
vierailija
Kokoomus kerää suurilta sijoitusyhtiöiltä lahjuksia provisioperiaatteella. Mitä enemmän se varastaa valtiolta noille yhtiöille, sitä suurempia lahjuksia saa Kokoomus johtajineen. Eikä puhuta pelkästään terveydenhuollon tai vanhustenhoidon rahojen varastamisesta, vaan puhutaan kaikesta valtion tuottavan omaisuuden varastamisesta maailman sijoittajille, kuten maaperän aarteiden varastamisesta suurille sijoitusyhtiöille, tai Fortumin sähköverkon myynnistä pilkkahintaan Carunalle. Sekin, että sähköverkko myytiin murto-osalla todellisesta arvosta ja siitä kerättiin lahjuksia, on periaatteessa varastamista.
 
vierailija
Kokoomuksen "sosialialisminpurkuagenda" vaatii kaiken kansallisen yksityistämistä.
Heikko, köyhä, velkainen valtio = voimakas rahaeliitin valta ja suojattomat kansalaiset = ihmisriisto, epäarvoisuus, hyväksikäyttö.
 

Yhteistyössä