Miksi käyt töissä?

pitäisi saada mersuun turbo ja 300 hevosvoimaa,että sillä ehtisi joka päivä töihin.Kyllähän sitä tähänkin asti on ehditty joo mutta jos ehtisi hieman aikaisemmin vielä niin sitten pääsisi myös aikaisemmin työpaikalta poiskin.:X3:
 
vierailija
Rahan takia, jota tarvitaan elämiseen ja kaiken tarpeellisen ostamiseen. En ole vielä löytänyt kauppoja, joista saisi elintarvikkeet, vaatteet ym. ilmaiseksi tai asuntoa, mistä ei tarvitsisi mitään maksaa.
 
vierailija
Toki rahan takia. Suurin osa työtovereistani on mukavia, keskustelut tuovat sos. mielihyvää. Olen hyvä työssäni. Saan tyydytystä siitä, että saan asiat hoitumaan ja kiitosta. Työstäni/koulutuksestani on hyötyä vapaa-aikana.
 
vierailija
Ei pidä töitä ilman palkkaa, mutta jos muuta työtä ei ole tarjolla, pitää tehdä noita yhteiskunnan avustavia töitä työttömyyskorvauksen suuruisella palkalla. Mikään ei toki estä samaan aikaan etsimästä paremmin palkattuja töitä.
Jos olet sitä mieltä, ettei työttömänä olevan kannata mennä töihin, jos tulot eivät nouse, ei työtön silloin oikeasti hae työtä. Hän on valmis loisimaan muiden kustannuksella, jos muutosta tuohon ei rahalla palkita.

Työttömyyskorvaus ei ole kansalaispalkka tai kotonaolokorvaus. Se on tuki, jonka avulla mahdollistetaan aktiivinen työn hakeminen. Työtön siis tekee "työnsä", jos hän hakee työpaikkaa 8 tuntia päivässä.
Miksi laitat sanoja mun suuhun?
 

Yhteistyössä