"Mikään laki ei voi tehdä miehistä naisia eikä naisista miehiä!"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti

Vasemmisto haluaa kieltää mielipiteenvapauden.
Minusta se taas kieltää terveen järjen käytön. Biologisia tosiasioita kun ei voi muuttaa lainsäädännöllä.
Jos joku kolhiintuu totuudesta, omapa on häpeänsä.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
vierailija
vierailija
Aloitteesta on tullut tekijälleen hyvää palautetta. Se kertoo Suihkosen mukaan siitä, että muutkin haluavat saada banderollin pois katukuvasta.
Palstalla on ollut juttua kunnanvaltuutettujen aloitteista. No tämä suihkonen ei vaaleissa tullut valituksi, niin on nyt sitten tehnyt kuntalaisaloitteen. Mutta jos olisi päässyt valtuustoon, olisi varmasti tehnyt tämän aloitteen siellä. Ja tämä on juuri sellainen oman profiilin nostattamiseksi tehty veronmaksajien rahoja tuhlaava aloite, jollaisia ei pitäisi tehdä. Ihan niin kuin ei olisi ihan oikeitakin ongelmia olemassa!

Eikä tullut tietenkään Suihkoselle mieleen, että Vantaalla on varmaan ihan harkitusti se tilanne, että banderolli ei toimenpidelupaa tarvitse. Siellä on asiaa mietitty jossain vaiheessa ja sellainen päätös tehty. On haluttu vähentää byrokratiaa ja tehdä kuntalaisten elämästä vähän helpompaa noin niin kuin yleisesti. Ja sitten yksi banderolli ja tietenkin sen vastustamisesta saatava maine riittää tuon periaatteen tuhoamiseen. Kaikkien urheiluseurojen ja kirpputorinpitäjien elämää halutaan vaikeuttaa, että Suihkonen saa revittyä irtopisteitä homoilta.
 

Yhteistyössä