Mikä on tekosyysi mikset käytä sähköistä ruohotrimmeriä tai raivaussahaa?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Varmaan siksi, kun ruohonleikkuri ja -trimmeri kestää oikein pidettynä ja huollettuna 10v. Ei ole ollut tarvetta uusia niitä nyt kun akkukäyttöiset ovat lyömässä itseään läpi.

Mutta varmasti nekin mallit otan vertailuun siinä vaiheessa kun uusinta tulee ajankohtaiseksi. Mitään periaatteellista vastustusta mulla ei ole sähkövoimaa kohtaan.
 
vierailija
Yhtiökokouksessa vaadit huoltoyhtiön siirtyvän bensasta sähköön.
Aina voi vaatia, mutta enemmistö kuitenkin äänestäisi hinnan perusteella. Meillä on jättisuuri taloyhtiö. Sitä paitsi taloyhtiön hallitus kilpailuttaa huoltoyhtiön, meni vaihtoon noin vuosi sitten. Saattaa olla jopa sähköinen trimmeri käytössä, en ole niin tarkkaan seurannut.
 
vierailija
sitkun mä nukahdan en helposti herää mihkään ääniin mut trimmeri kyl herättää hetkeks mut sit nukahdan uudestaan. miksköhän se trimmaus pitää aloittaa heti 7 aikaan ja moneen kertaan kesällä pari kertaa pitäisi riittää. ei se ruoho nyt niin korkeeksi kasva et sen pitäis olla jokin millin sänki. ja mitä se lehtipuhallinkaan auttaa kun ne ei mee mihkään pusiin vaan siirtyvät johki muualle eikö siinä oo helpompi käyttää vaan haravaa ja jätesäkkiä joka on bio hajoava vai mitä sillä puhaltimella saadaan aikaseksi?
 

Yhteistyössä