Mikä on tekosyysi käyttää teflonilla pinnoitettuja pannuja?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Ei tartu ruoka tai puuro kiinni.
Enpä ole saanut palamaan kiinni kun keittelee oikeilla lämmöillä, käyttää kunnon voita/laadukasta oliiviöljyä/näiden seosta ja hämmentelee välillä.
Toki pannuissa/kattiloissa on eroja, mutta ihan hyvin pärjää tällä ohjeella vaikka olis pelkästään esim. valurautapannu ja teräskattila, ja näissä molemmissa voi käyttää metallisia lastoja/vispilöitä etc.👍
 
Enpä ole saanut palamaan kiinni kun keittelee oikeilla lämmöillä, käyttää kunnon voita/laadukasta oliiviöljyä/näiden seosta ja hämmentelee välillä.
Toki pannuissa/kattiloissa on eroja, mutta ihan hyvin pärjää tällä ohjeella vaikka olis pelkästään esim. valurautapannu ja teräskattila, ja näissä molemmissa voi käyttää metallisia lastoja/vispilöitä etc.
Puuro tarttuu aina kii tossa metallikattilassa. Mä oon vaan tottunut käyttää teflon paistinpannua. Mulla hinta ratkaisee mitä ostan.
 
vierailija
Enpä ole saanut palamaan kiinni kun keittelee oikeilla lämmöillä, käyttää kunnon voita/laadukasta oliiviöljyä/näiden seosta ja hämmentelee välillä.
Toki pannuissa/kattiloissa on eroja, mutta ihan hyvin pärjää tällä ohjeella vaikka olis pelkästään esim. valurautapannu ja teräskattila, ja näissä molemmissa voi käyttää metallisia lastoja/vispilöitä etc.
Kaikki eivät halua/tykkää tunkea ruokiin niin paljon rasvaa kuin sinä.
 
  • Vau!
Reactions: Lispetti
vierailija
Kala, pähkinät ja avokado ovat hyviä pehmeän rasvan lähteitä
Kasviöljyjen ja margariinien lisäksi kannattaa syödä säännöllisesti myös kalaa, pähkinöitä, manteleita ja siemeniä. Kala-aterioista elimistö saa käyttöönsä hyödyllisiä omega-3-rasvahappoja, joten kalaa suositellaan syötäväksi vähintään 2–3 kertaa viikossa.
 
  • Tykkää
Reactions: Boobis
vierailija
Ei ole valurautapannun voittanutta. Valurautapannua vain ei osata käyttää. Kun opettelee valurautapannun käytön sen jälkeen muut pannut lentää kierrätykseen on se niin hyvä. Eikä se tarvitse paljoa rasvaa. Oikean kuumuuden käytön opettelulla pärjää. Kestää sukupolvelta toiselle. Kerran kun ostaa, niin jälkipolvikin sitä voi vielä käyttää. Meillä valurautapannua käytetään seitsemänä päivänä viikossa. kun ollaan kotosalla.
 
Ei ole valurautapannun voittanutta. Valurautapannua vain ei osata käyttää. Kun opettelee valurautapannun käytön sen jälkeen muut pannut lentää kierrätykseen on se niin hyvä. Eikä se tarvitse paljoa rasvaa. Oikean kuumuuden käytön opettelulla pärjää. Kestää sukupolvelta toiselle. Kerran kun ostaa, niin jälkipolvikin sitä voi vielä käyttää. Meillä valurautapannua käytetään seitsemänä päivänä viikossa. kun ollaan kotosalla.
Ei ole koskaan ollut valurautapannua. Jos ostan sellaisen niin tietysti käytän ohjeen mukaan.
 
vierailija
Ei ole valurautapannun voittanutta. Valurautapannua vain ei osata käyttää. Kun opettelee valurautapannun käytön sen jälkeen muut pannut lentää kierrätykseen on se niin hyvä. Eikä se tarvitse paljoa rasvaa. Oikean kuumuuden käytön opettelulla pärjää. Kestää sukupolvelta toiselle. Kerran kun ostaa, niin jälkipolvikin sitä voi vielä käyttää. Meillä valurautapannua käytetään seitsemänä päivänä viikossa. kun ollaan kotosalla.
No ei kukaan käytä pannua joka päivä, vai oletko jotenkin yksinkertainen tollo?
 
  • Vihainen
Reactions: Latimeria

Yhteistyössä