Enpä ole saanut palamaan kiinni kun keittelee oikeilla lämmöillä, käyttää kunnon voita/laadukasta oliiviöljyä/näiden seosta ja hämmentelee välillä.Ei tartu ruoka tai puuro kiinni.
Puuro tarttuu aina kii tossa metallikattilassa. Mä oon vaan tottunut käyttää teflon paistinpannua. Mulla hinta ratkaisee mitä ostan.Enpä ole saanut palamaan kiinni kun keittelee oikeilla lämmöillä, käyttää kunnon voita/laadukasta oliiviöljyä/näiden seosta ja hämmentelee välillä.
Toki pannuissa/kattiloissa on eroja, mutta ihan hyvin pärjää tällä ohjeella vaikka olis pelkästään esim. valurautapannu ja teräskattila, ja näissä molemmissa voi käyttää metallisia lastoja/vispilöitä etc.
Kaikki eivät halua/tykkää tunkea ruokiin niin paljon rasvaa kuin sinä.Enpä ole saanut palamaan kiinni kun keittelee oikeilla lämmöillä, käyttää kunnon voita/laadukasta oliiviöljyä/näiden seosta ja hämmentelee välillä.
Toki pannuissa/kattiloissa on eroja, mutta ihan hyvin pärjää tällä ohjeella vaikka olis pelkästään esim. valurautapannu ja teräskattila, ja näissä molemmissa voi käyttää metallisia lastoja/vispilöitä etc.
Puuro tarttuu aina kii tossa metallikattilassa. Mä oon vaan tottunut käyttää teflon paistinpannua. Mulla hinta ratkaisee mitä ostan.
Ei sitä paljon tarvitse laittaa. Sitä paitsi hyvät rasvat ovat välttämättömiä sinullekin.Kaikki eivät halua/tykkää tunkea ruokiin niin paljon rasvaa kuin sinä.
Ei auta hellan vieressä seisominen ja sekoittaminen.Mä keitän riisipuuronkin teräskattilassa eikä jää kiinni, toki siinä saa olla kärppänä hämmennyksen/lämmön kanssa koska se keitetään matoon.
Jauhelihaa paistaessa ei tarvi rasvaa.Kaikki eivät halua/tykkää tunkea ruokiin niin paljon rasvaa kuin sinä.
Jos siinä kattilassa on ohuehko pohja niin vähennä lämpöä?Ei auta hellan vieressä seisominen ja sekoittaminen.
Hyviä rasvoja saa muualtakin. Sitäpaitsi voi ei ole hyvää rasvaa.Ei sitä paljon tarvitse laittaa. Sitä paitsi hyvät rasvat ovat välttämättömiä sinullekin.
Tuota voi kokeilla.Jos siinä kattilassa on ohuehko pohja niin vähennä lämpöä?
Voi on ihan hyvä, sen sijaan rypsiöljyä voit käyttää saranoihin, sitä ei pidä syödä!Hyviä rasvoja saa muualtakin. Sitäpaitsi voi ei ole hyvää rasvaa.
Näin just!8 tärkeintä rasvan lähdettä, mitkä sinun kannattaaa lisätä ruokavalioosi
Mitkä ovat 8 tärkeintä rasvan lähdettä? Lisää nämä ruokavalioosi niin sinun ei tarvitse enää miettiä, mitä rasvoja söisit.harimaa.com
Mä oon joskus lukenut että oliiviöljy ei sovellu ruoan paistamiseen.Voi on ihan hyvä, sen sijaan rypsiöljyä voit käyttää saranoihin, sitä ei pidä syödä!
Tässä oliiviöljystä lisää:
Muistelen, että itsekin oon joskus lukenut saman, mutta kyllä oliiviöljy on meillä käytössä ja ihan hyvää on tullut ja hyvin soveltuu.Mä oon joskus lukenut että oliiviöljy ei sovellu ruoan paistamiseen.
Ei ole koskaan ollut valurautapannua. Jos ostan sellaisen niin tietysti käytän ohjeen mukaan.Ei ole valurautapannun voittanutta. Valurautapannua vain ei osata käyttää. Kun opettelee valurautapannun käytön sen jälkeen muut pannut lentää kierrätykseen on se niin hyvä. Eikä se tarvitse paljoa rasvaa. Oikean kuumuuden käytön opettelulla pärjää. Kestää sukupolvelta toiselle. Kerran kun ostaa, niin jälkipolvikin sitä voi vielä käyttää. Meillä valurautapannua käytetään seitsemänä päivänä viikossa. kun ollaan kotosalla.
Tuo on kestämätöntä.Puuro tarttuu aina kii tossa metallikattilassa. Mä oon vaan tottunut käyttää teflon paistinpannua. Mulla hinta ratkaisee mitä ostan.
No ei kukaan käytä pannua joka päivä, vai oletko jotenkin yksinkertainen tollo?Ei ole valurautapannun voittanutta. Valurautapannua vain ei osata käyttää. Kun opettelee valurautapannun käytön sen jälkeen muut pannut lentää kierrätykseen on se niin hyvä. Eikä se tarvitse paljoa rasvaa. Oikean kuumuuden käytön opettelulla pärjää. Kestää sukupolvelta toiselle. Kerran kun ostaa, niin jälkipolvikin sitä voi vielä käyttää. Meillä valurautapannua käytetään seitsemänä päivänä viikossa. kun ollaan kotosalla.