mikä digikamera lapsiperheelle

  • Viestiketjun aloittaja kameran vaihtaja
  • Ensimmäinen viesti
kameran vaihtaja
Ollaan vaihtamassa entistä aatamin aikuista digikameraamme uuteen ja nyt on vaan pulmana mikä kamera valita. Lapsia tulee päosin kuvattua. Nykyisessä kamerassa on kolminkertainen zoomi ja sillä jää kyllä kaikki lasten kerho-, jumpppa ym. esitykset kuvaamatta. Mitään hankalasti käytettävää ja kannettavaa järkkärikameraakaan ei kyllä haeta. Canonin Powershotteja ollaan katseltu, onko niistä jollain jotain puolesta tai vastaan?
Ja niitäkinhän on tietysti niin monta eri mallia...Vaikeaa!
 
Isä ja tyttö
Kannattaa kokeilla mikä tuntuu hyvältä sormissa ja käyttötarpeen mukaan. Suosittelen Canonin powershot A 610, joka itselläni on. Ihan hyvä peruskamera, jossa löytyy tarvittaessa paljon erilaisia toimintoja. Kannattaa satsata kerralla ainakin 512mb muistia, joka riittää pitemmänkin aikaa ja jos on sen verran rahaa ylimääräistä niin 1gb muisti ois hyvä B) Sitten toinen hyvä valinta olis Canonin Ixus, joka on saanut enemmän puolesta kuin vastaan noita kommenneja. ;) Joka tapauksessa kannattaa katsoa, että pixeleitä on se 5,0 tai enemmän. Ladattavat paristot kannattaa hankkia, koska niitä menee yllättävän paljon ja kameralaukku on myös hyvä valinta. Nyt pitää mennä puuron keittoon..
 
ei kukaan
kannattaa kokeilla canon digital ixus 60 kun on niin pienikin ja kun se on itselläkin siinä on todella monia toimintoja eism.lapset ja lemmikit,nopea yö kuva,ilotulitus,muotokuva ja monia muita toimintoja mutta en nyt tahdo muistaa niitä kun on niin paljon toimintoja. :attn: :attn: :LOL:
 

Yhteistyössä