Mikä biisi kuvaa parhaiten puolisoasi

vierailija

Mutta... ehkä sen parisuhde on mennyt enemmän täll. suuntaan :)

 
vierailija
Biisi kuin biisi. Mutta varokaa muurahaispäitä on hyvä biisi, joka muistuttaa kenen vain puolisoista.
Muurahaispäiset alienit ovat tuhoamassa planeettamme. Tietänette ne olennot joilla on harmaa tai vihreä iho iso ilmapallon muooinen pää ja suuret kokonaan mustat silmät. Eli Reticulilaiset. He ovat ottaneet monai ihmisiä paulohinsa lahjomalla tai orjuuttamalla ja pyrkivät meidät tuohoamaan.

He ovat saatana kanssa liittountuneita vieraan sivilisaation edustajia ja heidän ainoa päämääränsä on tuhota ihmiskunta. He värväävät ihmisiä mukaansa usien tarjomalla lahjuksia, joskus myös kiristämällä ja tukehduttamalla ihmisen elämän. He koettavat tuhota planeetan saamalla ihmiskunnan tilaamaan tänne elämän tuhoavan meteoriitin. He ovat alkaneet julkaistqa itsestään kuvia ja pitämään yllä Facebooksivustoja joissa poseeraavat ihmisten kanssa vanhoissa 1860-1950 luvun valokuvissa.

Heitä pitää vastustaa. Toisinaan he valmistavat ruumiita saatanan palveluksessa toimiville demoineille jotka toimviat alien ruumiissa elävänä noitana ,joka sitoo ihmisiä yhteisyöhön heidän kanssaan. Varokaa näitä olentoja ja välttäkää tekemästä sopimuksia heidän kanssaan. Henkilökohtaisellakin tasolla tällainen sopimus vain lyhentää elämääsi ja vie sinulta mahdollisuudet toteuttaa todellisia elämän mahdollisuuksiasi...
 

Yhteistyössä