Mihin käytän purkillisen pestoa

Laita minigrip pussiin ja pakasta. Kun laitat pienissä erissä niin ei tarvii taas miettiä mihin lopun laittaa. Muutoin suosittelen samaa kuin edellinen. Hyrriä voi tehdä tavallisella juustollakin, jos fetaa ei löydy.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Ulla:
Laita minigrip pussiin ja pakasta. Kun laitat pienissä erissä niin ei tarvii taas miettiä mihin lopun laittaa. Muutoin suosittelen samaa kuin edellinen. Hyrriä voi tehdä tavallisella juustollakin, jos fetaa ei löydy.

Juu ajattelin osan pakastaa mutta jotain voisin kokkailla osasta.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Lumivalkoinen:
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
sehän on hyvä kastike pastalle. Maituu hyvältä myös paahtoleivän päällä tai tee pestosilliä.

Pastakastikkeen voisin tehdä. Mutta miten?

Keität vaan pastaa. Sitten kuuman, valmiin pastan joukkoon sekoitat peston ihan sellaisenaan. Parmesaania (tai muuta juustoa) päälle raasteena. Nam.
 
Ihan huippua on mozzarella-tomaatti-pesto -piirakka. Tee tavan piirakkataikina tai osta pakastealtaasta, levitä pohjalle pesto, leikkaa ohuita tomaattiviipaleita ja levitä pellille, leikkaa mozzarella ohuiksi siivuiksi ja ripottele päälle mustapippurirouhetta. Paista 200c, 20min. Nam!
 
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
Alkuperäinen kirjoittaja Lumivalkoinen:
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
sehän on hyvä kastike pastalle. Maituu hyvältä myös paahtoleivän päällä tai tee pestosilliä.

Pastakastikkeen voisin tehdä. Mutta miten?

Sehän on valmis kastike.

Se on ihan pestoa pieni purkillinen. Ei siitä pelkälteen kastikkeeksi riitä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Lumivalkoinen:
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
Alkuperäinen kirjoittaja Lumivalkoinen:
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
sehän on hyvä kastike pastalle. Maituu hyvältä myös paahtoleivän päällä tai tee pestosilliä.

Pastakastikkeen voisin tehdä. Mutta miten?

Sehän on valmis kastike.

Se on ihan pestoa pieni purkillinen. Ei siitä pelkälteen kastikkeeksi riitä.

Se sekoitetaan pastan sekaan, ja se on siinä. Varmasti riittää! Ei samalla lailla kuin esim jauheliha kastike (siis määrällisesti) ei sen kanssa "läträtä".
 
Alkuperäinen kirjoittaja Lumivalkoinen:
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
Alkuperäinen kirjoittaja Lumivalkoinen:
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
sehän on hyvä kastike pastalle. Maituu hyvältä myös paahtoleivän päällä tai tee pestosilliä.

Pastakastikkeen voisin tehdä. Mutta miten?

Sehän on valmis kastike.

Se on ihan pestoa pieni purkillinen. Ei siitä pelkälteen kastikkeeksi riitä.

ei sitä laiteta siihen kuin vähän :D hassu olet!
 
Alkuperäinen kirjoittaja Lumivalkoinen:
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
Alkuperäinen kirjoittaja Lumivalkoinen:
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
sehän on hyvä kastike pastalle. Maituu hyvältä myös paahtoleivän päällä tai tee pestosilliä.

Pastakastikkeen voisin tehdä. Mutta miten?

Sehän on valmis kastike.

Se on ihan pestoa pieni purkillinen. Ei siitä pelkälteen kastikkeeksi riitä.


Kyllä riittää. Esim yksi ruokalusikallinen per lautanen ja sitten vain sekoitat. Kokeilepa. :)

Pesto on aika vahvaa ja öljyistä joten pieni määrä riittää. Eipä siitä juuri edes väriä tule pastan pinnalle, mutta makua kyllä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja ..:
Alkuperäinen kirjoittaja Lumivalkoinen:
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
Alkuperäinen kirjoittaja Lumivalkoinen:
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
sehän on hyvä kastike pastalle. Maituu hyvältä myös paahtoleivän päällä tai tee pestosilliä.

Pastakastikkeen voisin tehdä. Mutta miten?

Sehän on valmis kastike.

Se on ihan pestoa pieni purkillinen. Ei siitä pelkälteen kastikkeeksi riitä.

ei sitä laiteta siihen kuin vähän :D hassu olet!

No mä oon just tällanen blondi keittiössä. :)
Kiitos kaikille avusta! Pastaa siis illalla ruokana.
 

Yhteistyössä