Mies mitä tekisit mulle??

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Hyväilisin sun rintoja hellästi ja ottaisin välillä nännisi suuhuni, imien hitaasti ja välillä puraisten varovasti. Sitten: Siirryn pikkuhiljaa alemmas nuollen vatsaa ja samalla hyväillen rintojasi, joiden nännit ovat aivan kivikovat. Sitten puristan molemmilla käsillä sun pakaroita ja painan suuni pillulle, annan kielellä hidasta kyytiä ensin sun häpyhuulille ja sitten sun turvonneelle klitoriksen nupukalle.
Tartun toisella kädellä sun rinnasta ja puristan lujempaa, samalla nuollen sun märkää vakoa. Kiusoittelen sua välillä hidastaen liikettä ja sinä pyydät lisää, lisää..
Kun alan imemään klitorista, niin sinä täriset ja voihkit, kunnes laukeat huutaen roiskien nesteitä meidän päälle...
Mitä muuta haluaisit minun tekevän?
 
vierailija
Imeskelisin varpaitasi. Suutelisin nilkkojasi ja polviasi. Nuolisin sisäreisiäsi ja nivustaipeitasi. Kieleni koskettaisi puolta vaihtaessani kuin vahingossa häpyhuuliasi. Painaisin polvesi rintaasi vasten ja nuolisin pilluasi pyllyreiästä lähtien. Upottaisin kieleni välillä pilluusi ja maistelisin Sinua. Pyörittelisin kieltäni klitoriksesi ympäri ja nuolisin klitoristasi työnnellen sormeani pilluusi. Jatkaisin, kunnes saisit orgasmin. Kesken orgasmin työntyisin sisällesi ja olisin hetken hiljaa nauttien pillusi supisteluista. Sitten alkaisin nussia Sinua. Kiihdyttäisin vauhtia ja ruiskisin spermani sisällesi. Pysyisin sisälläsi ja silittelisin hiuksiasi. Suutelisin kaulaasi. Vetäydyttyäni sisältäsi nuolisin pillusi puhtaaksi ja ehkä alkaisin uudestaan viedä Sinua huipulle. Rakas!
 

Yhteistyössä