Mies käynyt runkkupiirissä, onko pettämistä?

  • Viestiketjun aloittaja Ymmällä
  • Ensimmäinen viesti
dddd
[QUOTE="outoa";30470806]No onhan se homoseksiä, jos mies tumputtaa miestä. Ei siinä, vissiin aika monikin on vähintään bi, jos kehtaa vaan myöntää. Jos mies tuollaisen myöntäisi, olisin kyllä aika ymmälläni, en tiedä, mitä ajattelisin. Onhan se pettämistä tietysti, vaikka kyseessä on mies ja mies.[/QUOTE]

Todellakin on homo- tai bi-seksiä. Ei minulle tulisi mieleenkään työntää sormeani kenekään toisen naisen pimppiin. Olen umpihetero.
 
"Jep jep"
Tää on uutta miesten keskuudessa kun telakoituminen alkoi käydä tylsäksi. Yleensä piiriin valitaan 5-10 kaveria kehään ja sitten oikealla kädellä keveria hepistä. Voittaja on se joka tulee ekana.
 
"Keijo"
ei tommosia vemppapiirejä ole oikeesti edes olemassa

laimee provo
Kyllä ainakin meillä Pylkönmäen Peräkylässä sellainen piiri kokoontuu joka tiistai-iltapäivä klo 18 seurantalolla. Sinne kuule tulee ukkoja Kartulaa, Saarijärveä ja Ähtäriä myöten. Kimpassa joku pistää videolta Pamela Peywatsin Pleiboy videon kuule pyörimään ja ensin rinki kiertää vasemmalle. Sitten vaihetaan niin että otetaan oikeanpuoleisesta kaverista kiinni. Kaikki tietää kylällä mitä siellä tapahtuu, mutta seurantalon lukitulla ovella on vain kyltti että "miesten käsityöt". Mutta jos sie oikeeta meininkiä tahot nähä, niin tule torstaisin.... silloin siellä on "haitarinsoittoa".
 
bbierass
Mielestäni tämä pitäisi laillistaa ja virallistaa veljellisen rakkauden rekisteröidyksi muodoksi, tavallaan tasa-arvoisen avioliiton alalajiksi. Hienoa, miten ihmiset välittävät ja huolehtivat toisistaan.
 
Yläasteella oli kolmen jätkän kopla jotka kokoontu välillä katsomaan pornoa ja tumputtivat samalla toisiaan :D :x Pitivät myös käteenvetokisoja, mutta ne kai vähän normaalimpia...

Retostelivat tällä aikansa, kunnes tajusivat ettei yleisen mielipiteen mukaan se ollutkaan "coolia" vaan lähinnä oksettavaa :LOL:

Kaveriporukka hajos ja jälkeenpäin kiistivät ettei mitään semmosta koskaan tehty ja se oli "läppää".. Tiedä häntä :D
 
kova olis halu
Menisin mukaan jos semmoisen piirin löytäisin.Joskus nuorena ala-
asteisena kavereiden kanssa kyllä yhdessä runkkailtiin, mutta nyt aikuisena olisikin taas mukavaa ajanviettoa.
 
Darwin, PhD
No mielestäni on pettämistä. Onko miehesi edes hetero? Jos on oma nainen kotona, miksi mennä miesten luo hoideltavaksi?
Itse olet provo, kun noin hölmöjä kyselet.

(Joo, ei nyt liity tähän mutta tottakai alkuperäinen kirjoittaja on trolli.. Mutta jätetään se nyt huomiotta kun on niin hillittömän hykerryttävä aihe kerran tarjolla..)

Jos on oma eri sukupuolta oleva puoliso kotona, miksi mennä saman sukupuolen luo hoideltavaksi? No siksi että homo.

Ei siinä mitään jos maistuu, pettämistähän tuo tosin on ellei kotona sovittu - ja pettäminen on tietty aina väärin. Mutta tuollainen homostelu, jos nyt vielä leikitään että sitä tapahtui, niin ellei porukassa ole ihan täysiä idiootteja jotka tarkoituksella läträisivät eritteillä minne sattuu, niin tuohan on todellista turvaseksiä.

Ellei siis puolisoa haittaa että mies hakee muualta sitä mitä ei naiselta voi saada (tarkennettakoon: Miehen kosketusta, runkun varmaan saisi jos pyytäisi?), niin ei kai tuossa mitään vikaa tai väärää?

AP, jos siis ei olisi huomiohakuinen pelle, niin juttelisi vaan säännöt selviksi. Asioita joko saa tehdä tai ei saa ja mikäli saa, pitäisi varmaankin sopia mitä ja niin edelleen..
 
Niiinpä
Pettämisen sijasta mua kyllä puhuttais enemmän, että jollain on halua ryhtyä moista harrastamaan. Pidän tollaista käytöstä enemmän kuin outona ja voi olla että mies sais mun puolesta hoitaa seksihommat ja muutkin hommansa jatkossakin runkkupiirissään.
 

Yhteistyössä