Mies ei tiedä mitä haluaa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Seuraa pitkä teksti, ja olen äärimmäisen kiitollinen jos joku jaksaa lukea läpi!


Tilanne on se, että olen seurustellut miehen kanssa pari vuotta, ensimmäiset puoli vuotta olivat uskomattomia, vei minulta jalat alta, kehui maasta taivaaseen ja kuvittelin ettei tällaista voi olla. Puolen vuoden jälkeen tuli ensimmäinen takapakki, sillä oma eroprosessini virallinen osuus viivästyi ja mies päätti erittäin huonona päivänä "piristää" minua sillä, että mm. oli mennyt kehumaan työpaikkansa työntekijää julkisesti kauniiksi palaverissa, mitä ei tokikaan minusta sanoisi ja tietää oman itsetuntokriisini ulkonäöllisesti.. Olimme toisiimme sitoutuneet täysin ja sovittiin, että vain me olemme toisillemme. Mies ei enää jaksanut niin kehua tai panostaa, minä järjestin yllätyslahjoja, piknikejä, itse en saanut edes syntymäpäivälahjaa vaikka täytin pyöreitä. Välillä saimme homman toimimaan taas paremmin ja tulevaisuus näytti aurinkoiselta, mutta mies alkoi priorisoimaan kaikkia muita meidän edelle - sukulaisia, kavereita, harrastuskavereita. Vaikka olimme sopineet, että teemme yhdessä jotain tiettynä aikana, kun palaa reissusta, tuli viestiä sen jälkeen kun meidän sovittu aika meni jo, että no eihän täältä nyt lähde, nämä ovat tärkeämpiä ja jos olisit toisenlainen, ehkä hän olisi tullut ajoissa.
Tämän vuoden puolella hän sitten tapasi varatun perheellisen naisen, jonka kanssa ilmeisesti sitten juttu luisti niin, että ovat keskustelleet kaikesta mahdollisesta, sydämiä vilisi keskustelut, kun niitä näin miehen jäädessä tästä kiinni jokunen viikko sitten. Tuntui kuulemma niin hyvältä kun joku välitti ja haki sieltä tukea, kun meillä oli vaikeaa. Tässä vaiheessa sanottakoon, että mies todennut useaan kertaan, ettei hänellä ole ollut ketään sellaista tukijaa kuin minä, eikä ihminen voisi sitä paremmin tehdä eikä välittää enempää. Miehen jäädessä kiinni käänsi tekoansa minun pääosin syykseni, jos olisin toisenlainen, ei olisi tehnyt niin.
Joku sisäinen fiilis varoitteli, että heillä on jotain, mutta mies väitti pitkään, että ei ole mitään. Tappelimme paljon asiasta, ja mies päätyi esimerkiksi lähtemään yhteisen harrastusporukan mökille, jossa tämä nainen oli, päivä sen jälkeen kun kohtasin oman elämäni kriisin ja sain keskenmenon, ja vaikka rukoilin, että mies jäisi tueksi.
Näinä samoina aikoina mies sanoi paljon muutakin, kuten että en ole heille perhettä, baarissa ei esitellyt minua kavereilleen kun kuulemma epäili minun käyttäytymistäni ja jätti sen jälkeen yksin kun hengasi kavereiden kanssa, ja mökkireissun jälkeen sanoi ensimmäisen kerran ettei tiedä mitä haluaa. Ymmärrän, että viivästynyt eroprosessi häntä hiersi, mutta mielestäni nämä teot ovat kohtuuttomia. Tämä "en ole perhettä" kolahti erityisesti, sillä olen hänen sisarustaan auttanut ja tukenut kuin omaa sisarusta nyt kohta vuoden ajan kaikessa.
Emme päässeet tapaamaan hänen sukulaisiaan ensimmäisen 1,5 vuoden aikana, nyt keväällä ja kesällä siihen ollut lukuisia mahdollisuuksia, mutta en kuulemma enää ole ollut tervetullut, ettei tiedä haluaako enää esitellä. Mies järjesti syntymäpäivänsäkin niin, etten saanut tulla sinne, joten jouduin järjestemään kahdenkeskeiset juhlat, jotta saisin hänen kanssaan juhlia.
Nyt ollaan siinä pisteessä, että mies hokee edelleen, ettei tiedä mitä haluaa eikä mitä tuntee. Rakastan häntä niin että sydän halkeaa, ja mielestäni kaiken voi korjata, jos hän haluaisi. Olen itse tehnyt virheitä ja valmis muuttamaan omia käytösmalleja, jotta päästäisiin kompromissiin, mutta hän ei enää tulevaisuutta.
Mielestäni olen yrittänyt kaiken, ja nyt pitäisi kasata itsensä ja lähteä, järki sanoo, että mielestäni ei toiseen syliin ei juosta kun omassa suhteessa on vaikeaa, keskenmenon jälkeen ei jätetä yksin (vaikka olikin tahaton raskaus) ja monen muun teon jäkeen ei ole mahdollista saada luottamusta takaisin, varsinkaan kun mies sillä asenteella ettei tiedä mitä haluaa, joten ei aiokaan korjata omaa toimintaansa.
En tiedä mitä tekstillä hain, mutta ehkä tsemppiä tilanteeseen, tai vähän herättelyä, että nainen, kasaa itsesi ja arvosta itseäsi ja lähde.
 
Olisko sun mahdollista tehdä ns. lista mihin laitat sun suhteen plussat ja miinukset, koskien sitä miten hyvin/huonosti hän sua kohtelee?
Mieti sen jälkeen miksi sä rakastat häntä ja onko se rakkaus realistista vai rakastatko kenties enemmänkin niitä hyviä muistoja ja yrität saada ne takaisin?
Tuo suhde ei ole sulle hyväksi.
 
  • Tykkää
Reactions: m.e.k.
Narskututka
Kyllä hän tietää

Narsistimies haluaa mahdollisimman monta naiskaatoa, kuten näet, hän on tunnekuollut ihminen! PSYKOPAATTI

Teeskentelee mukavaa seuramiestä, naamiona terve mieli

Haluaa kiusata, latistaa, alistaa, vähätellä. Kaikkea ikävää

Minä tunnen tuollaisen. Samanlainen patologinen valehtelija, myös sairaan mustasukkainen

Oikeasti noilla on heikko itsetuntoa

Jos haluat kärsiä vuosia, niin jatka vaan sen kanssa

Viisainta on jättää se HETI!
 
vierailija
Kyllä hän tietää

Narsistimies haluaa mahdollisimman monta naiskaatoa, kuten näet, hän on tunnekuollut ihminen! PS_YKO- PAATTI

Teeskentelee mukavaa seuramiestä, naamiona terve mieli

Haluaa kiusata, latistaa, alistaa, vähätellä. Kaikkea ikävää

Minä tunnen tuollaisen. Samanlainen patologinen valehtelija, myös sa_iraan mustasukkainen

Oikeasti noilla on heikko itsetuntoa

Jos haluat kärsiä vuosia, niin jatka vaan sen kanssa

Viisainta on jättää se HETI!
 
vierailija
Kyllä hän tietää

Nar
sistimies haluaa mahdollisimman monta nais-
kaa_toa, kuten näet, hän on tunnekuollut ihminen! PS_YKO- PAATTI

Teeskentelee mukavaa seuramiestä, na_amiona terve mieli

Haluaa ki_ usata, lati_ staa, ali_ staa, väh_ ätellä. Kaikkea ikä_ vää

Minä tunnen tuollaisen. Samanlainen pa_ tologinen val_ehtelija, myös sa_iraan mustasukkainen

Oikeasti noilla on heikko itsetuntoa

Jos haluat kär x siä vuosia, niin jatka vaan sen kanssa

Viisainta on jättää se hetiI!
 
vierailija
Voi olla että osaa olla myös niin hellä, kosketus tuntuu hyvältä ja kuten elena777 pohti, ehkä kaipaan sitä miestä joka hän oli aluksi, tai sitä potentiaalia, jonka hän jättää nyt käyttämättä
Mieti mieluummin sitä mitä ellu sanoi lopussa sun suhteesta ja pohdikkin oikein tarkkaan. Kuulostaa siltä että sinä rakastat ja ole läheisriippuvainen ja miestä ei voisi vähempää enää kiinnostaa.
 
vierailija
Jos noiden luettelemiesi negatiivisten asioiden vastapainona ei ole valtavasti hyviä asioita ja hetkiä, niin ei kuulosta suhde elinkelpoiselta. Minulle tulee mieleen, että miehesi on epäkypsä. Uutuuden viehätyksessä satsaa suhteeseen ennennäkemättömästi, ehkä liikaakin, muttei jaksa sellaista kovin kauaa. Nyt on motivaatio lopahtanut, mutta sinä muistelet vielä kuherruskuukautta. Ei olisi ehkäpä perheenisämateriaalia.
 
vierailija
Kiitos kaikille hyvistä vastauksista, sain paljon ajateltavaa ja järkeä päähän, että kyllä se lähteminen on parempi kuin jääminen. Kaipaan kyllä hyviä muistoja, ja nyt lukiessa omaa tekstiä, nään asiat aika selvästi. Kyllä jokainen ansaitsee tulla rakastetuksi ja niin, että molemmat tekevät suhteen eteen parhaansa ja huomioivat toista. Jos jäisin, uskon että epäilisin aina miehen syitä olla kanssani, haluaako sitä oikeasti ja vaikeiden tilanteiden jälkeen en usko että voisin luottaa, ettei hae taas joltain toiselta tukea. Jos myöntäisi virheensä ja oikeasti katuisi asiaa, ehkä sitten, mutta kuten todettu, syyttelee minua asiasta.
-ap
 
  • Tykkää
Reactions: r0s ja Elena777
vierailija
Nainen. Kasaa itsesi. Arvosta itseäsi. Lähde.

( suhteessanne on liiaksi negatiivista kehää, poissulkemista, välinpitämättömyyttä. Missä yhteen hiileen puhaltaminen, me-henkisyys? Ole sinä teistä kahdesta nyt se, joka tietää mitä haluaa. Ja tee mikä oikein on, itseäsi arvostaen, itsellesi hyvää haluten.)
 
vierailija
Vierailija #16, paljon on negatiivista kehää, jota mies ei halua työstää, kenties sen takia että kun ei tiedä mitä haluaa, niin ei jaksa vaivautua. Itse olen yrittänyt me-henkeä luoda, korostaa suhteemme hyviä puolia jne. Kiitos, näin se on oltava, en jaksa enää olla itsestäänselvä heittopussi miehelle.
-ap
 
Jotenkin kyllästyttää nää ''en tiedä mitä haluan''-'miehet ja naiset'...ja samat ihmiset todellakin satuttaa sitä toista ja sitten syyttävät toista osapuolta ja heittäytyvät marttyyrinviitta harteillaan dramaattisesti vauvauhriksi kitisemään.
Aikuiset ihmiset...ja nyt en tarkoita aptä vaan kyseistä ''miestä''.
 
  • Tykkää
Reactions: m.e.k.
vierailija
Sitten on tietenkin olemassa sekin ihmistyyppi, joka kumppanin ilmoittaessa suhteen lopettamisesta terästäytyy ja ottaa haasteena kumppanin takaisin voittamisen. Vain jatkaakseen jonkin ajan päästä vanhaa rataa...
 
vierailija
Nyt on miehelle sanottu, että en jää odottelemaan herran päätöstä haluaako minut vai ei, että toivottavasti joskus on kirkas tavoite hänellä ontto, mutta toisaalta voimaantunut olo, musta oli siihen.