Mies ällöttää...

  • Viestiketjun aloittaja Kauheeta
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Meillä miestä jaksaa naurataa piereskely. On kuin pikkukakara kun päästelee oksettavan hajuisia pieruja ja nauraa päälle. Välillä odottaa että kehuisin(!) hänen piereskelyään ja kyselee että oliko kunnon paukku.

Ei välitä vaikka olisi vieraita kylässä vaan laulattaa persettään paikkaan katsomatta ja päälle vielä hevosen hirnuntaa.

Viime vuonna oli äitini kanssa saunassa ja piereskeli autuaasti löylyissä. Äitini loukkasi jalkansa kun yritti päästä löylyhuoneesta ulos mieheni nauraessa kuin vähäpäinen. Nolotti kun ambulanssimiehet hakivat alastoman äitini ja löylyistä kärysi paska koko ajan. Mies ei edes vaivautunut lopettamaan saunomista vaan hihitteli lauteilla pierujen paukkuessa.

Alkaa hiljalleen olemaan mitta täynnä koko miestä.
Aika huonolta kuulostaa. Toivottavasti teillä ei ole lapsia ettei sen takia voisi erota. Sillä sikahan tuo mies on. Ihmissika!!
 
vierailija
Mää hekottelen näitä vedet silmissä. Luulis että on inhottava olla pökäleet pöksyissä ja aiheuttavan kutinoita tai jotain.

Mun mies käy joka päivä suihkussa, vaihtaa vaatteet joka päivä ja tuoksuu kyllä hikisenäkin hyvältä. Hampaita ei pese ja se on ainoa, mikä ihmetyttää, mutta kaipailen jokainen ite tietää, mitä tekee. Ite puljaan kaks kertaa päivässä suihkussa ja puolituntia menee ja sen jälkeen kasvohoidot päälle.
 
vierailija
Ummehtunut perseen haju lyö heti ovelta naamalle kun mies on ollut vapaapäivän yksin kotona. En ymmärrä miten saa perseensä niin pahasti haisemaan tai mitä tekee kun on yksin kun muuten ei haise kovin pahalle
 
vierailija
Ummehtunut perseen haju lyö heti ovelta naamalle kun mies on ollut vapaapäivän yksin kotona. En ymmärrä miten saa perseensä niin pahasti haisemaan tai mitä tekee kun on yksin kun muuten ei haise kovin pahalle
Se tietenkin sormeilee sitä yksin ollessaan, ja perseisistä sormista se haju leviää ovenkahvoihin, sohvan käsinojiin, patoihin ja pannuihin ja kaikkeen, minne se sika koskee.
 
vierailija
Oma mies oksentelee ja paskoo housuun ihan joka päivä. Juo kylläkin viinaa joka hetki kun on hereillä ja niim kyllä minäkin, ei töissä käydä ja lapsia ei ole niin haistaan kummatkin paskalta kun tulee jAtkuvasti kakka housuun, mutta mielestäni se on vaan ongelma mmuille ihmisiälle.
 
vierailija
[QUOTE="jep";28399746]öööööö...pitäisikö teidän miesten käydä lääkärissä, jos paskovat säännöllisesti housuun ilman että on mikään ripulitauti päällä?
Ei välttämättä ole mitään elimellistä vikaa, monella on vaan tapana jättää perushygienia hoitamatta. Äkkiä tottuu omaam hajuun ja luulee ettei se häiritse muitakaan.
[/QUOTE]E621
 

Yhteistyössä