Mielipiteitä?

  • Viestiketjun aloittaja kommenttia
  • Ensimmäinen viesti
kommenttia
Ystäväni kertoi, että hänen lapsensa(6 v.) oli kaverilla(tunnen myös perheen) kylässä. Siellä koira. Tämä poika oli potkaissut koiraa lujaa 2 kertaa, jolloin koira oli vingahtanut ja uikuttanut kyljellään(koira on vanha ja kiltti) Perheen isä oli karjunut pojalle ja pitänyt puhuttelun, että eläimiä ei rääkätä. Poika oli ottanut onkeensa, joskin itkenyt kaverilleni, kun koiran isäntä oli niin pahasti huutanut. Mielipiteitä asiasta. Kaverini oli vihoissaan asiasta... Kyllä minä ymmärrän koiran omistajaakin. Koiraa jouduttiin mm. käyttää eläinlääkärissä. Pojalla oli ollut nimittäin hokkarit jalassa, tosin suojat päällä, mutta kuitenkin :( . Koira ei ollut provosoinut, oli maannut kopassaan ja nukkunut. Pieni rotu. Tunnen myös koiran isännän, joka tapahtumasta kertoi. Ja tunnen koiran. Tosi kiltti.

 
Hipsu
No kyllä vähän kyselisin pojan käytöksen perään! Kyllä ton ikänen tietää, mikä on oikein ja mikä ei. Siis oliko se sun kaverin poika? Varo vaan, kohta potkii sua tai sun lapsia!
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja Hipsu:
No kyllä vähän kyselisin pojan käytöksen perään! Kyllä ton ikänen tietää, mikä on oikein ja mikä ei. Siis oliko se sun kaverin poika? Varo vaan, kohta potkii sua tai sun lapsia!
Ei ole mitenkään läheinen ystävä.
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja palllero:
Alkuperäinen kirjoittaja neiti Apila:
Asiasta ärähti isäntä.
Peesi.

Mutta millainenhan on kaverin ja pojan versio asiasta, yleensähän näkemykset eroaa toisistaan mitä oikeasti tapahtui.
Poika oli myöntänyt äidilleen potkaisseensa. Poika oli ollut vihainen, kun luistelu ei ollut sujunut ja koiraperheen poika oli voittanut hänet luistelussa. Siksi sai koira köniin :(
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Kyllä. Sanoi, että lapsi pelästyi, kun hänelle huudettiin...
Ois varmaan kannattanut jo kotona vanhempien ärähdellä, kuulostaa niin pumpulilapselta jolta ei ole uskallettu kieltää mitään - ja tässä tulos. Ääntä ei tarvitse pelätä, on mun ukki aina opettanut.
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Olisin toimittanut tuon lapsen hoitoon. lastensuojelluun ilmoitus, ei ihan tervettä.
ja siis lapsen äitikö valitti, että hänen kullalleen huudettu kun potki koiraa?
Kyllä. Sanoi, että lapsi pelästyi, kun hänelle huudettiin...
Tälle äidin kullannupulle ei ole kukaan tainnut aikaisemmin suuttua. Pumpulissa kasvanut ja saanut kaiken tietysti periksi.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Toivoliini:
Koiran omistajana olisin kyllä käynyt poikaan ihan käsiksikin. Todella ajattelematon ja typerä lapsi!
Aika rankasti siltin sanottu.. Tuon ikäinen lapsi vielä, ja jos heillä ei itsellään ole lemmikkiä niin eihän tuon ikäinen lapsi ymmärrä miten eläimiä kohdellaan ellei sitä ole hänelle opetettu. Eli kyllä mä ennemmin sitä kotikasvatusta syytäisin jos jotain. Ja tosiaankin pojan vanhemmille lasku eläinlääkäristä, ja eikä pojan äidillä mitään syytä olla koiran omistajalle vihainen jos ei ole poikaansa opettanut miten eläimiä kohdellaan.
 

Yhteistyössä