mielipiteeni pakkorokotuksista

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Miksi kutsutaan sitä kun joku sinuun vastentahtoasi työntää jotain? Alkaa kirjaimella R? Sitä pakkorokotukset nimittäin olisivat. En voi käsittää miten joku sellaista voi puoltaa. Millainen ihminen se on? Itselle ei tulisi mieleenkään sanoa yhtään kenellekkään mitä hänen tulisi antaa ruiskuttaa itseensä tai olla ruiskuttamatta. Jos joku niin oma keho pitäisi olla pyhä. Melko brutaali on kyllä kaveri joka pakkorokotuksia voi kannattaa. Kun sanotaan että rokote pitäisi ottaa toisten ihmisten vuoksi. Siis näittenkö jotka kannattavat tätä R kirjaimella alkavaa sanaa? EI IKINÄ. Oma teoriani miksi jotkut näitä pakkopiikityksiä kannattaa on kateus ja pelko. Entä jos. Entä jos siitä sittenkin tulee jotain ja naapurin Raipe ei olekkaan sitä ottanut ja minä menin ja otin. Eihän siihen muuta selitystä voi olla. Halutaan kaikki samaan reikäseen veneeseen.
 
  • Tykkää
Reactions: Latimeria ja Echo
vierailija
Vasta pari prosenttia on saanut koronan. Piikin ottaminen on 100% riski saada jotain oireita, koronan saaminen ei ole lainkaan varmaa.
Jaa, ei mulle ainakaan tullut kummastakaan piikistä mitään oireita. Ja useampi kuukausi on jo piikityksistä, että eiköhän niistä jo jotain olisi tullut. Vai onko mussa nyt tietämätäni sellainen 5G-seuranta siru sitten...?
 
vierailija
"KORONAVIRUSEPIDEMIA on lykännyt syöpäpotilaiden leikkaushoitoja ja heikentänyt hoitoa ympäri maailmaa, 61 maata kattava selvitys osoittaa. Suurimmat haitat on nähty tiukimpien koronasulkujen aikana.

Suomessa tehohoito on edelleen paikoin kuormittunut, minkä vuoksi esimerkiksi sydänleikkauksia joudutaan lykkäämään."

 
vierailija
Odottakaa rauhassa vuoroanne :)

"Sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden yhteismäärä on noussut perjantaista kymmenellä ihmisellä, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Suomessa on nyt sairaalahoidossa 215 koronaviruksen aiheuttamaan tautiin sairastunutta, joista tehohoidossa on 34.
Tehohoidossa olevien määrä on noussut perjantaista neljällä."


 
Vasta-ainetestit tulisi ottaa yleiseen käyttöön.

Jos ei aiemmista tartunnoista ole saanut oireita niin tuskimpa seuraavistakaan.

Jos siis halutaan katsoa, että ihminen saa tartunnan jatkuvasti muutaman kk välein.😁
 
vierailija
Vasta pari prosenttia on saanut koronan. Piikin ottaminen on 100% riski saada jotain oireita, koronan saaminen ei ole lainkaan varmaa.
Päinvastoin riski saada oireita on mitätön. Meitä on noin 50 hlön porukka Pfeizerin ja Modernan sekä Astran saaneita tuplasti ja osa triplasti rokotettuja. Yksi meistä sai allergisen ihottuman rokotteesta muut ei mitään.
 
vierailija
Vasta-ainetestit tulisi ottaa yleiseen käyttöön.

Jos ei aiemmista tartunnoista ole saanut oireita niin tuskimpa seuraavistakaan.

Jos siis halutaan katsoa, että ihminen saa tartunnan jatkuvasti muutaman kk välein.
Toinen koronavirustartunta voi aiheuttaa potilaalle ensimmäistä kertaa vakavammat oireet, todetaan tiedelehti Lancetissa julkaistussa tuoreessa tutkimuksessa.
Tutkimuksen mukaan on mahdollista, että koronavirustartunnan voi saada siis useammin kuin kerran eikä tartunta siis välttämättä anna immuniteettia virukselle.
 
vierailija
Johan noita on suunniteltu euroopassa pakolliseksi, taitaa Italiassa jo käytännössä ollakin.
Ei ole, mutta siitä on puhuttu, ja näillä uusilla tiukennuksilla pyritään siihen, että ihmiset ottaisivat rokotteen. Tavoitteena on 90 prosentin rokotekattavuus vuoden loppuun mennessä, ja jos tämä ei onnistu, niin pakkorokotusta yritettäneen saada läpi.
 

Yhteistyössä