miehet vastatakaa

  • Viestiketjun aloittaja nainen
  • Ensimmäinen viesti
nainen
miksi mies ei halua naimisiin?kun otan asian puheeksi,menee heti hiljaseks tai kysyy vihjailetko jotaki? enne vastaus oli pikku vinkkiin vakava EI,tosin nyt toi ei on jääny ja tilalle tullu hiljasta. en tarkota että alttarille heti pitäs jousta mut vaikka vuoden parin päästä..

nim.tahtoo naimisiin.
 
äijö
Vaikea vastata kun kyseessä ei ole asia joka olisi sidoksissa sukupuoleen... Jokaisella on oma käsitys naimisiin menosta niin kuin muistakin asioista joten kannattaisi ehkä kysyä syytä häneltä.
Itse olen mielelläni naimisissa.
 
Symbio
Avioliitto on joillekkuille miehille,sekä naisille suuri pala purtavaksi..Jos on edes hiukan "vanhan aikainen" niin avioliitto on ikuista(nykypäivänä enää harvoin toteutuu)se on merkki täydellisestä luottamuksesta ja ikuisesta rakkaudesta..Ehkei miehesi vielä sulata ajatusta että joutuu näin "nuorena" astua alttarille..

Itselläni on takana yksi kihlaus joka purkaantui :'( Silloin huomasin ettei mihinkään kannata kiirehtiä..Hyvänä esimerkkinä oman isäni veli..Seurusteli tyttöystävänsä kanssa ensin 5v jonka jälkeen kihloihin..Kihloissa olivat 3v jonka jälkeen vasta kävelivät alttarille..Siinä on jo aika harkittua toimintaa..

Mutta kukin tavallan..Itse suosittelen, että keskustelet miehesi kanssa hänen tulevaisuuden toiveistaan..Ehkä siellä tulee eteen aihe avioliitto ;) who knows :hug:
 
nainen
ollaan selvitty yhdessä monesta asiasta jolloin suhteen ois voinu jättää siihen,takana on 2vuotta lapsen yritystä johon sisältyi 6keskenmenoa,ennekuin tärppäs,tosin aika alussahan tässä vielä ollaan et mitä vaan voi sattua,viikkoja vasta 13. minusta kun tämän on konenut ni se kertoo paljon et mikään ei voi erottaa,niin kovaa se on.
 
Mikko30
Naimisiin meno tarkoittaa eri asiaa miehille ja naisille! Monet naiset tuntuvat unelmoivan suurista kirkkohäistä, eli siitä yhdestä juhlapäivästä, joka on tavoittelemisen arvoinen. Ja ikuisesta sitoutumisesta jne...

Miehelle se voi tuntua lähes vankilatuomiolta ja tukahduttavalta aloilleen asettumiselta. Ja kuten mediassakin toisinaan mainitaan, nainen voi rauhassa "repsahtaa" naimisiin päästyään ja alkaa pirttihirmuksi! Yksi huoli voi olla myös esim. varallisuusero. Mies ei kehtaa vaatia avioehtoa, joten parempi olla menemättä naimisiin. Lisäksi useimmat miehet eivät pidä juhlien huomion keskipisteenä "juhlakaluna" olemisesta. Polttareissa ja häissä (morsiaimenryöstö jne.) tulevia "aviomiehiä" lisäksi kiusataan oikein joukolla (tosi kivaa). Ja miksi häihin pitää aina kutsua kaikki puolituntemattomat sukulaiset eli "pakolliset" vieraat. Miksei häitä voisi juhlia esim kaveriporukalla ravintolassa tms...

(ja häät voivat tuntua järjettömältä rahan tuhlaukselta, juhlien hinnalla voisi pitää piiiiitkän romanttisen loman ulkomailla tms.)

Joo taisi tulla jo liikaakin syitä... mutta eiköhän se haluttomuus johdu joistain ylläolevan kaltaisista syistä. Nainen ja mies nyt vaan ajattelevat eri tavalla. Miksi miehen pitää aina olla se joka ymmärtää toista sukupuolta, muttei koskaan toisinpäin!

Tsemppiä sulle...
 

Yhteistyössä