miehen ex

  • Viestiketjun aloittaja raivostuttaa
  • Ensimmäinen viesti
raivostuttaa
meillä on ongelma miehen ex,se kun nyt on ottanut minut kynsiinsä,kirjpottelee jopa sähköpostiini juttuja miehestäni ja hänestä,ja miehen sanojen mukaan niissä ei ole päätä eikä häntää! en tiedä kohta mitä uskoa ja alkaa jo raivostusttaan.. haluttas vaan keskittyä esikoisen odotteluun ku oon jo loppu suoralla mutta on vaikeaa ku tämä ämmä tulee pilaamaan senkin..
 
Pullukka23
Ikävä tilanne :\|
Säilytä kaikki postit ja kun mittasi tulee täyteen vie asia eteenpäin.
Siis sano ensin tälle naiselle että jos viestit ei lopu niin viet asian eteenpäin ja jos ei usko niin tee se ilmoitus. Ei kenenkään tarvitse tuollaista sietää :x
 
Elli-Alina
no huh huh, onkohan entinen eukko vähän kateellinen \|O sulje vanha sähköposti osote ja tee uus! sitä vaan ärsyttää kun sulla ja miehelläs on asiat hyvin ja se on jäänyt tyhjän päälle!
 
Rita18
on vaan ruvennut viime päivinä tuntuun että mieheni on vielä exsäänsä päin,asiasta ku yritän puhua ni huuto noiusee,ja kuuluu vaan et anna jo olla! eli miehen puolelta ei oo kiinostusta puhua asiasta,käskee vaan unohtaa.. mutta miten voi unohtaa älläsen hetkessä? ehkä vaan pitäs lähtee meneen ja antaa äijän mennä menojaan.. tuskin se edes uomais jos oisin lähteny..
 

Yhteistyössä