Metsästys nykyään on sairas harrastus, joka perustuu vain nykyihmisen alkukantaiseen viettiin.

  • Viestiketjun aloittaja elämän ystävä
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Koska näemme että metsästäjät kuolevat sukupuuttoon? Toivottavasti mahdollisimman nopeasti. Tämä egoistinen "harrastajakunta", kaikki minulle; muille eläimille ei mitään periaate oksettaa. Jo sana harrastus metsästyksen yhteydessä kuvaa tätä koppavaa ihmisryhmää. Maajusseja jotka nostavat tukiaisia, myrkyttävät maaperää ja kaatavat koko kansan karjaa.
(y):)
 
vierailija
Kaupunkilaiset suurpetohysteerikot aina nillittää petoeläinten luonnollisia tapoja saalistaa.

Haloo pahvit. Se on aina ollut ihmisilmin katsottuna raakaa, ja aina tulee olemaan. Satoja miljoonia vuosia on ollut niin

Lopettakaa nyt vihdoin se nillittäminen ihan luonnollisessa asiassa.

Vai aiotteko viedä karhut, sudet, ilvekset, kotkat, hyönteissyöjälinnutkin ampumaradalle oppimaan, kuinka oikeasti kuuluu saalistaa. Hirvikivääri etutassun alle kainaloon, tms?

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
(y):giggle:
 
oikeus toteutui
Sairaat kusipäät olleet taas metsällä:mad:, kiinni jäivät :LOL::LOL::LOL:

Törkeästä metsästysrikoksesta tuomitaan vankeutta – suden korvaushinta jopa 9 100 euroa
SATAKUNTA24.09. 15.10

Nakkilassa suden salakaatoa tutkitaan epäiltynä törkeänä metsästysrikoksena. Törkeä metsästysrikos on kohtuullisen tuore rikos, joka otettiin rikoslakiin vuonna 2011.

Törkeällä metsästysrikoksella tarkoitetaan tekoa, joka on tehty erityisen julmalla tavalla tai jos kohteena on erityisen suuri määrä riistaeläimiä. Törkeän metsästysrikoksen tuntomerkit täyttyvät myös, jos kohteena ovat laissa luetellut eläimet ahma, ilves, karhu, metsäpeura, saukko tai susi. Jo näiden eläimien vahingoittaminen voi täyttää rikoksen tunnusmerkit, kun tekoa arvioidaan kokonaisuutena.

Törkeän metsästysrikoksen rangaistus on suhteellisen ankara. Kun metsästysrikoksesta rangaistus on sakkoa tai enintään kaksi vuotta vankeutta, törkeässä metsästysrikoksessa rangaistusasteikko lähtee vankeudesta.

Törkeän metsästysrikoksen rangaistus on vankeutta 4 kuukaudesta 4 vuoteen. Lisäksi tuomittu voidaan määrätä metsästyskieltoon 3–10 vuodeksi. Myös rikoksessa käytetyt välineet, kuten aseet tuomitaan valtiolle menetetyksi.

Esimerkiksi Nousiaisissa viime vuonna tuomittiin mies suden taposta. Hänelle tuomittiin puoli vuotta vankeutta, :)LOL::LOL::LOL:) tosin ehdollisena. Lisäksi hänet määrättiin korvaamaan valtiolle 4 500 euroa, joka on nuorelle sudelle määritelty korvaussumma. Aikuisen suden korvaussumma on jo 6 100–9 100 euroa.

Ehkä tunnetuin suden salakaatojupakka käytiin Perhossa, jossa tammikuussa 2013 tapettiin kolme sutta luvattomasti. Pitkän oikeuskäsittelyn jälkeen peräti 12 miestä tuomittiin ehdollisiin vankeusrangaistuksiin törkeästä metsästysrikoksesta. Käräjäoikeuden langettama vankeusrangaistus piti myös hovioikeudessa. :)LOL::LOL::LOL:)

Marraskuussa 2016 Nurmeksessa paljastui salakaato, jossa mies oli haulikolla ampunut Luonnonvarakeskuksen seuraaman pantasuden. Ampuja selvisi tapauksesta sakolla, sillä tutkimuksissa paljastui, että miehen lopettamaa sutta oli haavoitettu jo aiemmin. Tällöin ampuminen katsottiin haavoittuneen lopettamiseksi ja metsästysrikokseksi, törkeän metsästysrikoksen sijaan. 1 300 euron sakot metsästysrikoksesta tulivat muun muassa todisteiden kätkemisestä. :)LOL::LOL::LOL:)
https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/torkeasta-metsastysrikoksesta-tuomitaan-vankeutta-suden-korvaushinta-jopa-9-100-euroa-201216022/
 
Kimm Åke
Koska näemme että metsästäjät kuolevat sukupuuttoon? Toivottavasti mahdollisimman nopeasti. Tämä egoistinen "harrastajakunta", kaikki minulle; muille eläimille ei mitään periaate oksettaa. Jo sana harrastus metsästyksen yhteydessä kuvaa tätä koppavaa ihmisryhmää. Maajusseja jotka nostavat tukiaisia, myrkyttävät maaperää ja kaatavat koko kansan karjaa.
mine rrakastta pakssu ja juåppå metästäjä:love:, mine tahto penetrera sen phärsse :sneaky:

jos ei olla valmis reikkä, mine teke se itte:D

mine olla tossi kåva kalu :cool:

thärveissi,

KimmÅke :love:
 
Sai-ras harrastus
IL: Alaskalainen Jessica, 17, katosi metsään juhlittuaan syntymäpäiväänsä – murhaaja löytyi 24 vuotta myöhemmin 4 000 kilometrin päästä

————-
Tuokin rrssskkaaja ja mmrrrhhhaaja oli metästäjä
 
On varmaan tullut selväksi jo tässä ketjussa, ja ketjua sen kummemmin lukematta:
Mitähän siitäkin tulisi jos hirvet, kauriit ja peurat yms. olis jatkuvasti tien tukkeena. Ei niistä hirviaidoistakaan aina ole hyötyä kuten tuossa hetko sitten saatiin todistaa: ne lähtee risteysalueilta aidan viertä kulkemaan, ja voi ristus mikä hätä tulee kun elukka huomaa, että ei pääsekään takaisin metsään kun molemmin puolin tietä on aita.
Siinä kuule veti hätä hännän alla siksakkia pitkin tietä - melkoinen vaaratilanne!
Enemmänkin sais noita harventaa!
 
vierailijaprrklee
On ne lahtaajat raukkamaista sakkia. Tänään huomasin ruokintapaikan jonka vieressä on piilokojuja josta vesilintuja ja kauriita molempia voidaan ampua suoraan ruokapöytään
 

Yhteistyössä