Metropolia AMK opiskelusta varoitusta

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
TIEDOKSI opiskelijoiksi pyrkiville, että Metropolia Ammattikorkeakoulun Talotekniikka (Lvi) linjan toiminnassa on pahoja puutteita ja väärinkäytöksiä.
Siellä on useita esimerkkejä, että opiskelijoita kyykytetään ja kiusataan opettajien toimesta ja estetään kiusantekomielessä valmistusta jos pärstäkertoin ei mielytä. Opettajat myös varastavat oppilaiden ideoita insinööritöistä ja antaneet niitä salaa toisten opiskelijoiden insinööritöiden aiheiksi.
Metka opiskelijajärjestön lakimiehet ja Insinööriliiton lakimiehet ovat joutuneet puuttumaan asioihin.
Asia on tiedossa myös laajalti Metropolian rehtoripiireissä, mutta siihen ei ole haluttu puuttua eli väärinkäytökset saavat jatkua.
 
vierailija
Metropolian rakennusarkkitehtilinjaa en myöskään suosittele kenellekään. Kurssien sisältö on aivan kohtuuton opintopisteisiin verrattuna, opettajat pompottelevat opiskelijoita miten sattuu, palautetta ei oteta vastaan.... Opiskelijat joutuvat ottamaan sairaslomaa uupumisen takia, minkä vuoksi valmistuminen viivästyy. Vaihto-opiskeluiden aikana tehtyjä kursseja ei sittenkään hyväksutä, minkä vuoksi valmistuminen viivästyy ellei halua opiskella tuplamäärää kursseja yhtenä lukukautena. Sekä terveydenhoitaja että Metka ovat joutuneet puuttumaan asiaan.

Opettajien ja heidän esimiesten kesken on muodostunut erilaisia klikkejä ryhmittymiä, mikä on aiheuttanut kitkaa. Tämä näkyy myös opetuksessa.
 

Yhteistyössä