menkat kateissa

  • Viestiketjun aloittaja Nanna
  • Ensimmäinen viesti
Nanna
Aloitin pillerit kuukausi sitten pidettyäni muutaman kuukauden paussin. (ei ollut tarvetta) Pillerithän kuuluisi aloittaa kuukautisten ensimmäisenä päivänä. Niin luulin tekevänikin. Vuotoa tuli hyvin hyvin vähän. En ollut varma olivatko nämä ns. ""oikeat kuukautiset"".

Nyt kun olin yhden läpyskän pillereitä syöny, tyhjennysvuodon pitäisi tulla. Viikko on nyt lopuillaan ja yhtenä päivänä tuli vain hieman punertavaa valkovuotoa. Siinä se. Tein juuri raskaustestin. Negatiivinen oli.

Kysyisin nyt, että onkohan tämä normaalia? Kuukautiseni ovat aiemmin olleet melko runsaat ja suht kivuliaat. Nyt on vain pieniä kouristuksia tuntunut, mutta vuotoa ei tule.
Lääköriin en viitsisi heti juosta, koska välillä tuntuu, että käyn siellä vähän väliä jokaisen vaivan vuoksi :)
Kiitos vastanneille.
 
kanerva
E-pillerien aloittaminen saattaa laittaa kuukautiset ja kaiken muunkin vähän sekaisin, mutta kropan pitäisi tottua n. kolmessa kuukaudessa. Sitten voi alkaa ottaa yhteyttä gynekologiin.
 
kohtalotoveri
Itselleni tapahtui aivan samoin. Neuroottisena tein monta raskaustestiä ja lopulta menin lääkäriin. Lopetin pillerit, sain Terolut-kuurin ja kun menkat vihdoin alkoivat, vaihdoin hormonikierukkaan. Menkat loppuivat kokonaan muutaman kuukauden sisään, eikä ole tarvinnut niitä miettiä. Ah, tätä vapautta jo kolmatta vuotta... ;-)
 

Yhteistyössä