AHAA! mä kun odottelin että alkais puurokin poreilemaan... Kiitos tästä tiedosta!Alkuperäinen kirjoittaja Menee...:Mä keitän riisipuuron aina haudekattilassa ja siinä menee reilu tunti. Alemman kattilan vesi kyllä kiehuu, mutta itse puuro ei koskaan. Mutta hiljaa hyvä tulee, eikä pohjaan palamisen riskiä ole.
kirjotin sit väärin,eli alimmassa kiehuu vain vesi ja ylempänä haudutetaan.Alkuperäinen kirjoittaja hauduttaja:eilen just keitin ja tunteroinen siihen meni. Eihän sen hauteessa olevan puuron kuulukaan kiehua. Alimmassa vain haudutetaan ja välillä hämmennetään +lisätään maitoa.
Voi olla, riittää, että pysyy kuumana.Alkuperäinen kirjoittaja ap:tää haudekattila on mulle uusi tuttavuus. mut se vesi kyllä porisee ja lasinen kansi on höyryinen, eli maitokin alkaa olla kuumaa. Tuota ei kai tarvitse täysilllä paahtaa? siis levy voi kai olla pienelläkin.
Jos on induktioliesi, niin aivan turha mitään vedenkeitintä käyttää.Puuron valmistuminen nopeutuu huomattavasti, jos haudeveden kuumentaa esim. vedenkeittimessä, samoin riisien esikypsytys veden ja lämmittää maidon esim. mikrossa ennen haudekattilaan laittoa.
Kaupallinen yhteistyö: Storytel