Meillä on miehen kanssa talokuume ?

Ollaan mietitty, että jos kuitenkin myytäisiin tää nykyinen pois ja ostettaisiin "uusi" sellaiselta paikalta, jossa ei ole yhtään naapuria näköpiirissä. Talossa pitäisi olla vähintään yhtä paljon tilaa kuin tässä ja siinä saisi olla kodinhoitohuone. Niin, ja mies haluaa iiiiiiiiison autotallin...

Heh, kevättä siis ilmassa! :D
 
Alkuperäinen kirjoittaja sama:
Alkuperäinen kirjoittaja GeeBee:
Alkuperäinen kirjoittaja haaveilen:
Haaveillaan, kun ei yhtään tiedetä millaista lainaa meidän tuloilla kehtaa hakea..
Millaiset tulot teillä sitten on?
Nettona 3100-3300/kk.
Kyllä noilla tuloilla saa ihan oikeanlaisen omakotitalon lainan hommattua, ellei teillä sitten ole paljoa aiempia lainoja ja ette katsele mitään huviloita. =)
 
haahuilija
joo, meilläkin on kova talokuume. jo melkein varmat ostajat ois nykyiselle, pitäs vaan hyvä tontti löytää ja sitten kastellia kasaamaan. molemmat töissä, miehellä vakkaripaikka ja minä sh-sijaisena, sairaan hyvälle hoitajalle kun on lama-aikanakin töitä. tulot yhteensä n 4500e/kk.
 
etsinyt
GeeBee ja haahuilija: Laskekaa jollakin hyvällä lainalaskurilla, esim http://laskurit.neidonkallio.fi (uskomatonta että osa isojenkin pankkien laskureista on niin huonoja). Suositus pnakeissa on, että max 30-40% nettopalkasta kuussa menee asumiseen, siis (vastike+)sähkö+vesi+lainan kuukausierä.
 

Yhteistyössä