Mehustus- ja säilöntäaika lähenee...

Eli kertokaas jotain hyviä "yhdistelmiä" mehuiksi. Löytyy; karviaista, mustaa, punasta ja valkosta viinimarjaa, vadelmaa ja vielä vähän raparperia. Etenkin, mikä sopii tuon karviaisen kanssa? Pelkästään mansikkako? Mustat herukat aattelin kyllä mehustaa yksinään, mutta jos joku tietää jonkun hyvän "kaverin" sille, niin otan vinkit vastaan...

Entäs, jos noista karviaisista tekis viiniä...? Ootteko kukaan kokeillu? Tai olisko jotain muita ideoita kys. marjan käytöstä? Nuo karviaiset on mulle vähän "ongelma", kun kokonaisena ei oikeen tuu käytettyä edes leivontaan, eikä raaskis antaa puskiinkaan mädäntyä. Tykkään kyllä karviaisista kovasti, mutta niiden käyttö on vähän vielä hakusessa, kun ei ennen ole ollut puskia.
 
Karviaisista olen tehnyt mehua sinällään. Itse juon sitä sellaisenaan, mutta lapsille ja vieraille teen cocktailia " kaupan ällömakea esanssimehu+karviaismarjamehu" tai "mummon tekemä erittäin makea punaherukkamehu+ omatekemäni kirpeähkö karviaismehu".
 

Yhteistyössä