Elikkäs kertokaas hieman, millä mausteilla olette soseitanne alkaneet maustelemaan? Ja mitkä allergikoille ovat "varmimpia" mausteita alkuunsa?
Oletteko kokeilleet maustetta aina viikon ajan, ennen kuin aloitatte seuraavan, eli samoin kuin muidenkin ruoka-aineiden osalta? Ovat kumminkin sen verran pienemmässä mittakaavassa nuo mausteet...
Itsekseni mietiskelin sekoittavani nyt ekana lihaan hieman persiljaa.. Ja sitten mahdollisesti sipulia.. Ehkä sitten myös jotain pippuria.. Meneekö ihan metsään..?
Kiitos! =)
Oletteko kokeilleet maustetta aina viikon ajan, ennen kuin aloitatte seuraavan, eli samoin kuin muidenkin ruoka-aineiden osalta? Ovat kumminkin sen verran pienemmässä mittakaavassa nuo mausteet...
Itsekseni mietiskelin sekoittavani nyt ekana lihaan hieman persiljaa.. Ja sitten mahdollisesti sipulia.. Ehkä sitten myös jotain pippuria.. Meneekö ihan metsään..?
Kiitos! =)