matkalle lapsenkanssa?

Kertokaa kokemuksistanne kaukomatkoilta pienten lasten kanssa. Olisimme lähdössä jouluksi joko Thaimaaseen tai Dominikaaniseen 1,5v tyttömme kanssa. Olisiko mitään vinkkejä selviytymisestä?
 
vikkelsmiina
Ollaan oltu thaimaassa viimeks mukana oli tyttömme joka oli silloin 5 kk:ta. Ja nyt lähdetään taas ja mukaan lähtee tyttö nyt vajaa 2 ja poika 8 kk:ta. Kaikki meni viimeks tosi hyvin, mut rannalla oli kyllä liian kuuma 5 kk:n ikäiselle, mut altaalla hotellissa ja ilmastoidulla autolla kiertäessä! Aurinko rasvan kanssa kyllä nyt vähän mietin, kun sillon rasvattiin tyttöä 2 viikkoa koko ajan, reissussa ei mitään ongelmaa, mut kun tultiin kotiin puski rasva ihosta pois näppyinä ja mitä nyt oon lukenu ni ei rasvaamistakaan kannata liikaa suosia. Hauskaa reissua, lasten kanssa ilo on kaksin kertainen. Thaimaassa ihana, kun on takuu lämmin!!!
 
Kanarialla oltiin kaksin tytön 3 kk kanssa, tosi kiva reissu! Ei ollut vaikeuksia, kuljetin neitiä rintarepussa jossa viihtyi ja katteli ympärilleen. Mukana oli oma tuttipullo, ja tavarataloista ostettiin äidinmaidonkorviketta ja purkkiruokia (varalta oli mukana kyllä Suomestakin..) Ostin sieltä säädettävät halvat sateenvarjorattaat, joissa nukuttiin päiväunia! Tärkein mitä tuli mukaan oli täyssuojaava aurinkovoide (vaalea tyttö), suojakerroin 35, kunnon hattu ja "kokoontaitettava" hoitopöytä, joka meni kokoon kassiksi, oli vähän siivottomia nuo vauvanvaihtohuoneet..
Hauskaa reissua!
 

Yhteistyössä