Masennusta vielä kun lapsi 1v?

En tiedä mahtaiko mulla olla synnytyksen jälkeistä masennusta..mutta nyt kun lapsi täyttää vuoden, edelleen aika kovia ahdistumisen fiiliksiä on ja olen miettinyt, että pitäiskö kokeilla jotain lääkitystä. Voiko alkumasennus olla edelleen päällä? Neuvolan porukat on niin tutuiksi tulleita, että siellä en rupee asiaa ensin setvimään. Pitäis kai mennä johkin yksityiselle, kun vaan tietäis mihkä. Tätä on jotenkin niin vaikea lähteä purkamaan.

Mikään ei tunnu auttavan, vapaa-ajan järjestäminen esimerkiksi.
 
äiti 74
Moi älä nyt ainakaan lääkkeitä ala ekaksi syömään...Kyllä sulla nyt varmaan joku tuttu on jolle voit antaa lapsen vaikka muutamaksi tunniksi että voit lähtee ulkoilee tai vaikka ostoksille..Ja jos neuvola on liian tuttu niin Hanki mese kavereita niin voit jutella jonkun kaa ihan mistä vaan niin unohtuu hetkeksi masennus....Mäkin löysin täältä itelleni kavereita ja mieli piristy kandee kokeilla... :heart: :flower: :wave: :hug:
 
Soita mielenterveystoimistoon ja kysele neuvoja/aikaa vaikka nimettömänä. Ahdistukseen/masennukseen on hyvä tarttua ajoissa sillä sitä on vaikeampi hoitaa myöhemmin.
Ulkoilu ja kavereiden hankkiminen on hyvä neuvo jos on kysymys lievästä alakuloisuudesta tms. mutta jos on oikeasti masennuksesta kysymys kannattaa hakeutua ammattilaisen avun piiriin.
 

Yhteistyössä