Marsuja kellä??

Ina
Laitetaan nyt ihan oma avaus marsuista ;)

Meillä yks neiti marsu, Maisa, joka on teddy white-black roan rotua. Valkoinen, vähän mustia karvoja siellä täällä ja punaiset silmät. Syntynyt 1.9.2004.

Hurmannut koko meidän perheen. Asustelee lasten leikkihuoneessa. Nostettiin tänään häkki lattialle ja sai juoksennella vapaasti lattialla, kun itse halusi :)
 
Mullakin kaksi uros marsua toinen 5-vuotias musta rusetti marsu ja toinen 1-vuotias mustavalkoinen crest marsu (eli muuten sileäkarvainen mutta yksi rusetti keskellä päätä)..
Ihania otuksia asuvat samassa häkissä..
Helppoja lemmikkejä, nyt kun on tämä iso maha tässä eikä paljon huvita liikkua tai tehdä mitään.. Marsuja on kiva pidellä sylissä tai antaa vaan juosta lattialla.. Siivouksessakaan ei mene kauan...
=)
 
Mumelo
Marsu on täälläkin, ja nimeltänsä myös MAISA =)
Neitokaisemme lempiharrastus on talonväen herätys vikinällä ja häkin ympäri juoksennalla yöllä, yleensä kolmen, neljän maissa. Vanhoilla päivillään on tämän tavan omaksunut. Ihan on ihmetelty, että mistä on tämän ihme-tavan kehitellyt, mutta hyvää harjoitusta meille toki, kun vauvaa tässä suunnitellaan.
Maisa tuntuu olevan suosittu nimi marsulle. Jotenkin se "istuu" niin kivasti. Ja ainakin meidän neiti on ihan Maisan näköinen!
Nuorena tämä meidän Maisa ei vikissyt ollenkaan, mutta on tässä neljä vuotta täytettyään käynyt laulamaan oikein kirkkaasti. Yleensä silloin kun joku menee keittiöön. Ja asutaan rivarissa, eli tuo ulko-oven avaus sai kesällä aariat soimaan, kun tämä tassutapaus tietää mistä apila tulee. No, nyt ei tommosta ongelmaa ole, kun vihreää ei enää saa. Meidän Maisalle ei ainakaan ruoho enää kelpaa, kai paras kesän maku on jo mennyt.
Mutta vastatkaa nyt muutkin marsulliset, että saadaan kaikki marsut pinoon. Pitäiskö näille marsuillekin saada omat "profiilit". Meittin mimmistä on kyllä kuvaa kuvan perään, mutta näinköhän osaisin laittaa tänne systeemeihin. Mutta heipat jokatapauksessa ja vikinät marsuille :wave:
 
pipatin
Meillä oli vielä äsken seitsemän marsua, mutta nyt on "enään" kuusi.
Uros on crest-marsu ja naaras on sekarotuinen.
Marsuvauvat on kaksi vaaleanruskeata ja kaksi tummanruskeata.
Vauvat on parin viikon päästä luovutusiässä, eli vauvat on myynnissä.
 
Pipsa-Pippuri
"vieras"

Urosmarsuja pidetään yksin siihen asti kunnes se on leikattu(eli yli ½v)On toki tapauksia,että marsuveljekset,jotka eivät ole ikinä olleen toisistaan erossa tulevat toimeen hyvin,mutta tämä ERITTÄIN harvinaista!
Kastroidun pojan kaveriksi voi sitten ottaa naaraan.
 

Yhteistyössä