0,5 kg valkosipuleita
vettä
karkeaa suolaa (1rkl / 5dl vettä)
Liemi:
1 dl valkoviinietikkaa
0,5 dl sokeria
1 laakerinlehti
10 rouhittua valkopippuria
2 rkl öljyä
Irrota valkosipulinkynnet toisistaan ja keitä puolipehmeiksi suolavedessä. Nosta kynnet reikäkauhalla tölkkiin. Kiehauta liemi ja kaada valkosipulien päälle kuumana. Anna maustua 1 - 2 viikkoa. Säilytä kylmässä
_________________________________________________________________
Hyvältä vaikuttaa ja näpertelyllä pilttipurkeista saa nättejä ja uniikkeja säilytyspurkkeja
:flower:
vettä
karkeaa suolaa (1rkl / 5dl vettä)
Liemi:
1 dl valkoviinietikkaa
0,5 dl sokeria
1 laakerinlehti
10 rouhittua valkopippuria
2 rkl öljyä
Irrota valkosipulinkynnet toisistaan ja keitä puolipehmeiksi suolavedessä. Nosta kynnet reikäkauhalla tölkkiin. Kiehauta liemi ja kaada valkosipulien päälle kuumana. Anna maustua 1 - 2 viikkoa. Säilytä kylmässä
_________________________________________________________________
Hyvältä vaikuttaa ja näpertelyllä pilttipurkeista saa nättejä ja uniikkeja säilytyspurkkeja
:flower: