Marinin hallitus valehteli eilen koronaviruksen loppukiristä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Katotaan miten äänestäjien kanssa on, ollaanko opittu mitään tästä hallituksesta.
Olisi aika historiallista jos äänestäjät olisivat jotain oppineet. Kun tulee seuraavat eduskuntavaalit, suurin osa ihmisistä antaa äänensä lupausten perusteella, ei siis pelkästään aatteen.. Näin se on melkein aina mennyt, jos ei ole protestiksi äänestetty jotain tiettyä puoluette (persuja).
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
vierailija
En ole sen suuri fani, että tiedotustilaisuudessa puhuttiin ’operaatio loppukiristä’. Ehkä ollaan pikemminkin takakaarteessa – tai siinä kohtaa, missä Lasse Virén kaatuu. Sitten hän nousee ja juoksee voittajana maaliin.”
Lainaus Hesarista.

Olen ikäpolvea, joka aikoinaan katsoi telkkarista Virenin juoksun livenä.
Marinin hallitus on tehnyt ratkaisuja tautitilanteen mukaan. Ehkä ehdotettu Nyrkki-kokoonpano olisi ollut parempi vaihtoehto. Olisimme säästyneet viikottaisilta infoilta.
Harrastin nuoruudessani jonkin verran ratsastamista. Olisi outoa leimautua heppatytöksi loppuiäkseen nuoruuden hevosharrastuksen takia.
Suomalaisten helmasynti on nimittely.
Savossa syntyneenä ja nuoruuteni eläneenä nimittely on tuttua. Inhosin sitä vaikka itsekin keksin muka hauskoja korkonimiä sisaruksilleni ja exälleni.
Nimittely on nykyään henkistä väkivaltaa.
Toivon, että kunnallisvaaleja ei lykätä. Voi äänestää ennakkoon, jos pelkää tartuntaa äänestyspaikalla. Käyn kaupoissa ja asioilla samoissa tiloissa. Miten äänestäminen olisi sen vakavampaa.
Nettikeskustelu voi olla muutakin kuin änkyröintiä ja pilkkaamista.
Asioita voi katsoa valoisasti.
Korona on saanut katsomaan asioita uudesta kulmasta. Samaa kirjoitti Hesarin aamuinen juttu Amerikan elvytyspaketista.
 

Yhteistyössä