Marinin hallituksen soutamista ja huopaamista moititaan onnettomaksi touhuksi

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Miksi tänä päivänä työnantajalla on velvollisuus maksaa sairaspäivärahaa vain yhdeksältä päivältä? Miten muka työnantaja voi tänä päivänä päättää kuinka paljon maksaa sairauspäivärahaa yli sen ja Kelan etuuskäsittelyt kestävät kuukauden niin ei ole ihme, jos tulee asunnottomia lisää.

Miksi vasemmistohallitus ei ole korjannut tätä epäkohtaa, no koska samat poliitikot toivovat tulevansa valituksi uudelleen mikäli teeskentelevät etteivät voi tämän hallituskauden aikana korjata ongelmaa vaan sen hoitaminen pitää siirtää seuraavalle vaalikaudelle. Meillä on tietenkin maanpetturihallitus, joka samaan aikaan kaivaa maata Suomen jalkojen alta tämän kaltaisella tempulla saadakseen aikaa valmistella venäläismiehittäjälle otollisia lähtökuoppia maan lopulliseen haltuunottoon.

Näitä myyriä tietenkin on myös oikeiston sisällä ja heitä on ollut varsinkin Sipilän hallituksessa. Heidän tarkoituksenaan on ollut ajaa politiikkaa, joka nostaa vasemmistovoimat valtaan ajamaan tätä mahdollista miehitysyritystä eteenpäin.

Mitä tästä sitten hyödytään itse oikeistossa, no porvaripiirien sisällä voinee olla maanpetoksellisia voimia, esimerkiksi alunperin Suomenvenäläisiä sukuja jotka kuvittelevat hyötyvänsä Venäjän invaasiosta, he kenties luulevat voivansa tehdä hedelmällistä busines yhteistyötä oligarkkien kanssa. Tai saattavat suoraan olla sukua näille Venäläisoligarkeille.

Pitäisikö perustaa uusi puolue? sekä muuten herättää kansaa.
 
Voisiko Li Anderson olla tällainen todellisuudessa Suomenvenäläinen, jonka suku olisi naamioitunut Suomenruotsalaiseksi. Ovatko he sukua naapuri Oligarkeille? ja koettavat saada Suomalaiset yritykset heidän haltuunsa tätä kautta tai mahdollisesti jopa Venäjän lipun liehumaan Arakdianmäelle. Tmä olisi muuten looginen seliyts sille asialle miksi Vasemmisto Suomessa edelleen seisoo vankasti Venäjän takana vaikka Neuvostoliitto itsessään kaatui jo vuosikymmeniä sitten.
 
Marinin hallitus on vallankumoushallitus. Esimerkiksi ajajtus kuuden tunnin työppäivästä ja neljän päivän viikolla on vain suunnitelma työn tuottavuuden romahduttamiseksi. Tämän avulla pyritään kaatamaan yrityksiä jotta saataisiin aikaan todellinen romahdus. ja voitaisiin edetä kohti kommunistista vallanakumousta.
'
.
 
Kommunismi on vedätys hyväuskoisille hölmöille. Todellisuudessa kyseessä on raaka luokkasortojärjestelmä, Kommunistisisisa valtioissa työläinen oli pelkkä hyödyke jonka panosta ei tunnustettu. Yläluokka käytti raakaan tapaan hyväkseen työläisen panosta ja söi hänen työnsä hedelmät. Mikäli tämä ei sopimut työläiselle järjestelmä söi työläisen.

Suomalaisten Kommunistein keskuudessa vallitsee ankara hierarkia. Tämä selviää jösenen mennessä syvemmälle aatejärjestelmän sisään jollloin näennäinen tasa arvo katoaa.

Oppilas otetaan aivopesukoulutukseen jossa ei kaihdeta edes huumausaineita. Huumeaivopseun avulla jäsen tarpeen vaatiessa pidetään puhdasoppisena. 60-80 lukujen kommunistisessa liikkeessä huumeiden viihdekäyttö oli ankarasti kielletty jotta huumeaivopesu voitiin pitää salassa ja liike esitellä näennäisesti huumeettomana, Huumeaivopestyn yksi tuntomerkki on raju hiustenlähtö, lihominen sekä punoittavat silmät. Oireita voi esiintyä yksin tai kaikki yhdessä. Tätä tehdään tänäkin päivänä vasemmistolaispiireissä ja jopa työpaikoilla..

Hyväntekeväisyysjärjestötö ovat ykis paikka jossa vallankumousvasemmistolaiset pesityvät. Samalla he hyysäävät näissä järjestöissä Venäläisiä desantteja jotka piileskelevät Suomessa peitenimellä.
 

Yhteistyössä