Marinin hallituksen kykyihin luotetaan enemmän kuin Rinteen tai Sipilän Lähes puolet tyrmää ajatuksen, että oppositiopuolueiden vallassaolo parantaisi

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Marinin hallituksen kykyihin luotetaan enemmän kuin Rinteen tai Sipilän
"Lähes puolet tyrmää ajatuksen, että päätökset parantuisivat, jos oppositiopuolueet tai osa niistä olisi mukana hallituksessa."

Ei se vaihtamalla todellakaan parane. Sipilän, Orpon ja Soinin PersKeKo/SinKeKo-täysporvarihallitus on suurimmalla osalla edelleen pelote-esimerkkinä mielissä.
 
vierailija
HS:

"Kuukausiliite|Kiroilee paljon, kontrolloi kaikkea ja siivoaa rentoutuakseen – Tällainen Sanna Marin on kulissien takana, ja näin opiskeluaikojen bileministeri raivasi tiensä pääministeriksi
Tilaajille"
 
vierailija
Iltalehti:

HS: Tällainen Sanna Marin on kulisseissa – kiroilee paljon, siivoaa rentoutuakseen

Tänään klo 9:33
Sanna Marinin tuntevat kuvailevat HS:lle Marinin persoonan useita puolia.

Pääministeri Sanna Marin on hyvin järjestelmällinen. MATTI MATIKAINEN
Helsingin Sanomat kertoo laajassa henkilökuvassa, millainen pääministeri Sanna Marin (sd) on persoonana.
Marinin tuntevat kuvailevat Marinin ristiriitaisia puolia. Julkisuudessa hillitty Marin ei ole tätä aina kulisseissa. HS:n mukaan vahva johtaja Marin tuskastuu välillä muiden jahkailuun ja kiroilee paljon.
– Hän saattaa sanoa jostain ihmisestä aika pahastikin. Kun hermo menee, hän näyttää sen kyllä muillekin, demarivaikuttaja kertoo HS:lle.
HS:n mukaan tällainen tilanne tuli vastaan talvella, kun hallituskumppanit olivat empivällä kannalla sitovasta hoitajamitoituksesta.

– Marin tuskastui ja purki sitä omiensa parissa. Moni demarikansanedustaja kuuli, kun Marin sätti Katri Kulmunia epävarmaksi ja päivitteli, johtaako Maria Ohisalo vihreitä vai vihreät Ohisaloa, HS kirjoittaa.
Pääministerin tuntevat kuvailevat Marinin olevan hyvin järjestelmällinen. Opiskelukaveri Ulla Tirronen kertoo HS:n jutussa, että ”Marinin ja Räikkösen asunnossa tavarat olivat aina paikoillaan, matot suorassa ja paikat jynssätty.”
– Sanna tykkää pitää asiat järjestyksessä. Kun Sanna tuli kylään, sitä mietti, että alkaako se siivota meilläkin, Tirronen sanoo.
Marin kertoo HS:lle, että parhaimmillaan hän pääsee siivotessaan flow-tilaan. Marinin mukaan siivoaminen on hänelle mielenrauhan hakemista ja muiden asioiden poissulkemista.
Vaikka pääministerin virka-asunnossa käy siivooja, pääministeri siivoaa Kesärannassa myös itse, kun hänellä on aikaa.
 
vierailija
Lähes kaksi kolmesta suomalaisesta luottaa Sanna Marinin kykyihin – Luotto selvästi suurempi kuin Juha Sipilällä tai Antti Rinteellä
Suomalaisten luottamus Sanna Marinin (sd) hallituksen kykyihin on suurempi kuin luotto Antti Rinteen (sd) tai Juha Sipilän (kesk) hallituksiin vastaavana ajankohtana, kertoo KAKSin tuore tutkimus.

Pakko myöntää että Marin on noihin kahteen nähden paljon, paljon särmempi ja sanavalmiimpi.