Marin otti vähän isomman lapion oman kuoppansa kaivamiseen!

"Riikka Purra, 44, piti puolestaan demaripääministerin boomer-postausta puolueen omien äänestäjien pilkkaamisena. MTV Uutisten heinäkuussa teettämän selvityksen perusteella SDP:n jäsenten keski-ikä oli 70 vuotta, eli he kuuluvat samaan ikäluokkaan amerikkalaisten baby boomerien kanssa.

– Kun puheenjohtaja-pääministeri kettuilee puolueensa ydinkannattajille, eivät asiat taida enää olla ihan kunnossa, kirjoitti Purra."
Heh, tyhmä Sanna Santeri ei tajunnut, että nyt tosissaan alkaa satamaan persulaariin lisää äänestäjiä.

Ja jos ei sinne, niin mihin muualle tahansa, kunhan pääsevät irti ylimielisesta, kannattajia halveeraavasta Narsku-Sannasta ❤ (Bi, ehkä jopa?)
 
Sannalla on kampanja menossa.

Ville Niinistö: "– Ei ole epäselvää, että nyt kulttuurielämästä ja musiikista nauttiminen on paitsi varmasti aitoa halua palata takaisin elämään korona-ajan jälkeen myös hyödyllistä profiloitumista nuorelle yleisölle, joka ärsyyntyi koronarajoituksista."

 
  • Tykkää
Reactions: AivanSama
Palstalla on epäilty Sannaa huumeiden käytöstä, aviomiehen pettämisestä, bi-seksuualiksi peräreiän rassaajaksi. Mitähän vielä...
…sossujen Gallup -romahdusta odotellessa :love:

Sanna Marinin boomer-päivitys sai somen kuumaksi – näin poliitikot reagoivat: ”Pilkkaa sodan jälkeisiä sukupolvia”


Marinin boomer-postaus: Anna-Maja Henriksson löysi itsensä julkaisusta – Riikka Purra: ”Kettuilee puolueensa ydinkannattajille”


Sanna Marinin boomer-postaus Instagramissa herätti keskustelua niin hallituskumppanin kuin opposition keskuudessa.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä