Mansikkaluomesta

Onkos toisilla kokemuksia lapsen mansikkaluomista? Meidän tytöllä alkoi nenänpieleen (lähelle silmää) kasvaa mansikaluomi siinä parin kk:n iässä, ja kasvoi melkein vuoden ikään asti hitaasti. Nyt tyttö on kohta kaksi ja luomi on hiljalleen alkanut pienentyä (tosi hitaasti tosin).

Neuvolassa sanoivat että lähes aina häviävät leikki-iässä jäljettömiin, harvoin joudutaan leikkaamaan.

Onkos kokemuksia muilla, missä iässä hävinneet ja jäikö jälkiä? Tyttöä itseään ei ole onneksi ikinä tuntunut häiritsevän (ei ilmeisesti ihan 'näkökentässä'), on vaan välillä saatu pelätä ettei raapaise vahingossa luomea rikki.
 
harmaa oliivi
meillä kahdella tytöllä on......Tai toinen on jo 10v. ja hänellä oli luomi päälaella, sellanen euron kolikon kokoinen. Hävisi itsestään joskus parin vuoden ikään mennessä ja nyt ei kyllä sitä kohtaa enää löydä millään missä oli. Eli ei jäänyt mitään arpea tms. :heart: Tällä toisella neitoselle, nyt meljän vanha, niin on samainen luomi kaulassa ja se on ehkä hiukan pienempi kuin tuo esikoisen oli. Mutta hyvää vauhtia häviämässä !! Enää hyvin haaleana näkyy, ja vähän rypyläinen iho on siitä kohtaa. Toivon kyllä ihan neidin puolesta, että häviäisi, on sellaisessa paikassa, että saattaapi moisen takia joutua vaikka kiusatuksi, sillä isommalla sen taatusti katsoisi siihen jonkun imaisemaksi jäljeksi..... :/ Mutta kaipa se tuosta. Neitiä itseään ei mokoma ainakaan toistaiseksi häiritse, kutiaa kyllä kuulemma välillä, mutta luulen johtuvan siitä, että on kuihtumassa pois koko luomi ;)
 

Yhteistyössä