Mallia Malista suomalaismammoille!

Ei kärsittäisi vauvapulasta, jos suomalaisnaiset lisääntyisivät kuten Halima Cisse.

Malilainen nainen on synnyttänyt kerralla yhdeksän vauvaa, vaikka hän odotti saavansa seitsemän lasta, kertoo Malin terveysministeriö.
25-vuotias Halima Cisse synnytti lapset keisarileikkauksella tiistaina Marokossa, jonne hänet oli viety erikoishoitoon.
Vauvoista viisi on tyttöjä ja neljä poikia.


 
vierailija
Tulisi kuitenkin yhteiskunnalle kalliiksi. Tuollaiset monikkoraskaudet syntyvät aina ennenaikaisina. Tarvittaisiin paljon lasten tehohoitoa, kun ovat keskosia. Mitä kaikkia ongelmia sitten niillä keskosilla olisikaan. Taitaa keskosten joukossa olla suhtessa enemmän vammaisia kuin täysi-aikaisina syntyneiden joukossa, jos ylipäätään selviävät hengissä. Ja kuka haluaa syöttää ja vaihtaa vaippoja yhdeksälle? Ei riitä äidin, eikä isän syli kaikille yhtä aikaan.

M1es saa ihan itse hoidella tuollaisen määrän.
 
Sulla on naisen anatomia vähän hakusessa jos kohtuun luulet panevasi.
Kohtu on eri kuin vagina.
Miten niin kuluu? Sektio heikentää aina kohtua.
Kohtu voi venyä liikaa jopa yhden lapsen odotuksen aikana, eikä palaudu entiselleen tai voi revetä supistusten aikana...saati sitten kun kohdussa on enemmän vauvoja.
No myönnetään, että kovin harva mies sinne kohtuun työntelee ja yrityskin taitaa tuntua ikävältä. Tosin netin syövereistä löytyy tuollaistakin esittäviä videoita, joita en tähän linkitä.

Leikkisä vertaukseni ei kuitenkaan ole mitään siihen verrattuna, että (amerikkalaisen mallin mukaisesti?) naistenlehdet ja nettipalstat jatkuvasti kirjoittelevat vaginasta tarkoittaessaan naisen ulkoisia sukuelimiä = vulvaa (perinteisesti v1ttua).

Sektio epäilemättä heikentää kohtua, koska se ei ole luonnollinen tapa synnyttää. Suurimmalla osalla naisista paikat kyllä kestävät normaalin odotuksen ja synnyttämisen, muuten ei meitä lajina olisi olemassa.
 

Yhteistyössä