Ruskistatteko makkarat ensin? Miksi?
vierailija 11.05.2021 #2 Tietysti. Koska ruskistaminen antaa makkaranpaloille hyvän tekstuurin ja maun. Reactions: Lispetti
vierailija 11.05.2021 #4 Alkuperäinen kirjoittaja vierailija: Näytä alkuperäinen viesti Tykkään suonikkaasta ja kovasta makkarasta! Click to expand... Sissijuustolla?
Alkuperäinen kirjoittaja vierailija: Näytä alkuperäinen viesti Tykkään suonikkaasta ja kovasta makkarasta! Click to expand... Sissijuustolla?
vierailija 11.05.2021 #5 Ei käristetä makkaraa kun tehdään makkarakeittoa. Paras keitto tulee Sininen lenkki- Makkarasta, jota ei tarvitse käristää. Makuasioista ei voi kiistellä!
Ei käristetä makkaraa kun tehdään makkarakeittoa. Paras keitto tulee Sininen lenkki- Makkarasta, jota ei tarvitse käristää. Makuasioista ei voi kiistellä!
m.e.k. 12.05.2021 #9 Alkuperäinen kirjoittaja vierailija: Näytä alkuperäinen viesti On rasistista ruskistaa makkara. Click to expand... Kyllä ja ruskettua auringossa.
Alkuperäinen kirjoittaja vierailija: Näytä alkuperäinen viesti On rasistista ruskistaa makkara. Click to expand... Kyllä ja ruskettua auringossa.
vierailija 12.05.2021 #10 Alkuperäinen kirjoittaja m.e.k.: Näytä alkuperäinen viesti Kyllä ja ruskettua auringossa. Click to expand... Se on kulttuurista omimista Reactions: m.e.k.
Alkuperäinen kirjoittaja m.e.k.: Näytä alkuperäinen viesti Kyllä ja ruskettua auringossa. Click to expand... Se on kulttuurista omimista