Major mistake!

Joku täällä kyselikin onko kokemusta ihastumisesta/rakastumisesta miehen kaveriin. Minä kysyn puolestani onko ketään, jolle olisi käynyt samoin, mutta kohteena ystäväsi mies? Mitä siitä seuraa? Voiko sellaisesta päästä ikinä yli, varsinkin jos tunteet ovat molemmin puoliset? Ystävyys ainakin loppuu vai loppuuko?

Tunteiden palo on hirmuinen. Mietin pääni puhki, miten tästä jatkaa. Tunnen itseni teini-ikäiseksi hänen läsnäollessaan. Olo on kuin 15-vuotiaalla, joka häkeltyy ihastuksen kohteen tullessa juttelemaan. Mitään vastaavaa en ole koskaan kokenut. Tuskin näitä ihmisiä elämässä tulee montaa vastaan, jotka kolahtavat täysillä.

En halua rikkoa kenenkään perhettä, mutta uskon tämän perheen hajoavan ilman minun vaikutustakin. Omani on ollut tunteiden hautausmaa jo vuosia, jossa kulissit pysyy pystyssä vain rahan ja tavan ja tottumuksen vuoksi.
 
Dana
Kokemusta vastaavasta ei ole, mutta sinuna odottaisin, kunnes se liitto hajoaa, jos kerran vaikuttaa, että näin tulee käymään. Väittäisin tosin, että vaikka antaisit ajan kulua, ennen kuin alkaisit tämän miehen kanssa seurustelemaan, niin ystäväsi tulet siinä tapauksessa menettämään... Mieti tarkkaan, kumpi on sinulle tärkeämpi!

Kovasti voimia vaikeaan tilanteeseen! Toivottavasti saat "pääsi selväksi" ja pääsisitkin tämän miehen yli - mistä sitä tietää, vaikka "parempi" jo odottelisikin nurkan takana! :)
 

Yhteistyössä