Mahtavaa, ostinpa tänään just sitä Valion myrkkykermaa

sussu
Alkuperäinen kirjoittaja suvi-tuuli:
olen raskaana ja himo suolaisiin piirakoihin on TOSI tosi iso...eli olen syönyt viimeisten viikkojen aikana varmasti yksin purkin kyseistä ruokakermaa päivässä:(
Jos sä olet syönyt purkillisen ruokakermaa päivässä, olet saanut dioksiinia saman verran kuin jos olisit syönyt päivittäin vajaa 14 g silakkaa eli pari palasta! Eli älä nyt hyvä ihminen ala panikoimaan :eek:
 
vierailija
[QUOTE="vierailija99, post: 3business. Jos suurempi ihmisjoukko käyttäis enemmän vähän prosessoitua ruokaa niin ehkä noista myrkyistä (mitä käytetään vaikka ja missä) alettaisiin luopumaan.
[/QUOTE]
Ei kun niillä tehdään suurta businessta
 
vierailija
"Siksi keskieurooppalaisista elintarvikkeista nimenomaan maito- ja lihatuotteet ovat olleet suurin ongelma. Viime aikoina on herättänyt huomiota ulkona pidettyjen keskieurooppalaisten luomukanojen munien suuri dioksiinipitoisuus."
 

Yhteistyössä