Magneettikuvaan puolen vuoden välein omakustanteisesti

vierailija
No ei pidä.

"New research has linked a compound found in Brussels sprouts, broccoli, and other cruciferous vegetables to one of the body’s most potent tumor-suppressing genes.

The study says that the compound, called I3C, is involved in a complex chemical chain reaction that frees the tumor suppressor to do its job. The research also highlights the chemical warfare that goes on inside the body as it struggles to prevent tumors from developing even as tumors themselves fight to grow and spread."
 
Mitä lihaa sä lispe syöt pääsääntöisesti?
Esim. riistaa, 100% ruohosyötettyä haikkua (nauta), lammasta, porsasta, kaikki meren elävät lohesta simpukkaan (noh, kiiskikeittoa en ole maistanut mutta yks palstalainen uhkas antaa hyvän ohjeen niin aion laittaa, mutta esim. haita olen syönyt:D). Lähes kaikki eläinperäinen käy.

Seuraavaksi alan tutkimaan noita hyönteisiä mitä meidän ruokiin nykyään saa luvanvaraisrsti tunkea, että sopiiko ne ihmiselle (ovatko optimaalisia).
 
vierailija
"New research has linked a compound found in Brussels sprouts, broccoli, and other cruciferous vegetables to one of the body’s most potent tumor-suppressing genes.

The study says that the compound, called I3C, is involved in a complex chemical chain reaction that frees the tumor suppressor to do its job. The research also highlights the chemical warfare that goes on inside the body as it struggles to prevent tumors from developing even as tumors themselves fight to grow and spread."
"Joitakin parhaista vihanneksista syövän ehkäisyyn ovat:

  • Parsakaali
  • Kukkakaali
  • Porkkanat
  • Tomaatit
  • Munakoisot


Lehtisalaatti ja pinaatti sisältävät luteoliinia, syövän ehkäisyn kannalta tärkeää flavonoidia.

Ristikukkaiset kasvikset auttavat mm. suojaamaan solujen DNA:ta ja tekemään karsinogeeneja epäaktiivisiksi. Lisää nämä ruokavalioosi:



  • Parsakaali
  • Pinaattikiinankaali
  • Keräkaali
  • Ruusukaali
  • Vihreät lehtivihannekset"


 
vierailija
Joitakin parhaista vihanneksista syövän ehkäisyyn ovat:

  • Parsakaali
  • Kukkakaali
  • Porkkanat
  • Tomaatit
  • Munakoisot
Lehtisalaatti ja pinaatti sisältävät luteoliinia, syövän ehkäisyn kannalta tärkeää flavonoidia.

Ristikukkaiset kasvikset auttavat mm. suojaamaan solujen DNA:ta ja tekemään karsinogeeneja epäaktiivisiksi. Lisää nämä ruokavalioosi:

  • Parsakaali
  • Pinaattikiinankaali
  • Keräkaali
  • Ruusukaali
  • Vihreät lehtivihannekset
 
vierailija
Joo mut nykyään on magneettikuvaus jolla kyllä vissiin löytää rintasyövänkin? Niin kuten sanoin nyt ne jotka sai jatkuvasti röntgen säteilyä saa syövän. Koska syövän levinneisyys on yleistynyt puoleen. Kuten sanoit voi syövän kehittyminen viedä kymmeniä vuosia. Eli olisko yksi syy juuri tuossa et syöpä yleistynyt kun 60-70luvulla tehtiin nuin?
Kyllä syöpäsairauksia on ollut aina mutta puhuttiin ja kuolintietoihin kirjattiin, että kasvain. Nykyinen lääketiede on kehittynyt niin paljon, että muiden tutkimusten yhteydessä usein vahingossa bongataan syöpä.
Esim ihminen menee hammaslääkäriin, jossa hammaslääkäri huomaa suussa patin (täysin oireeton), jonka poistaa ja lähettää patologin tutkittavaksi. Tulos suusyöpä.
Toinen esim nainen käy gynekologilla normaalissa vuositarkastuksessa ja ultrassa näkyykin kohdussa poikkeavaa. Mitään syöpään viittaavia oireita ei ole ollut mutta kun otetaan näytepala niin syöpäsolukkoa löytyy.
Emme voi elää niin, että tehdään tutkimuksia varmuuden vuoksi. Kannaltasi olennaista olisi selvittää onko lapsesi suvuilla sukuamneesia esim rinta-, kohtu- tai syövistä yleensä. Jos on vahvat geenit perinnölliseen syöpään niin sitten ole huolissasi muuten elämää kannattaa elää ja nauttia jokaisesta päivästä.
 
9MM
Esim. riistaa, 100% ruohosyötettyä haikkua (nauta), lammasta, porsasta, kaikki meren elävät lohesta simpukkaan (noh, kiiskikeittoa en ole maistanut mutta yks palstalainen uhkas antaa hyvän ohjeen niin aion laittaa, mutta esim. haita olen syönyt). Lähes kaikki eläinperäinen käy.

Seuraavaksi alan tutkimaan noita hyönteisiä mitä meidän ruokiin nykyään saa luvanvaraisrsti tunkea, että sopiiko ne ihmiselle (ovatko optimaalisia).
Nooh mäkin tykkään mut esim tän mukaan suolisto syöpä on yleisempi pihvien nauttijoilla. Mut jos se ruuan höyryttäminen eliminoi ni pitää alkaa käyttäön kyl sitä. Kuinka kauan pihvin höyryttäminen mediumiksi kestää?
 
vierailija
Kyllä syöpäsairauksia on ollut aina mutta puhuttiin ja kuolintietoihin kirjattiin, että kasvain. Nykyinen lääketiede on kehittynyt niin paljon, että muiden tutkimusten yhteydessä usein vahingossa bongataan syöpä.
Esim ihminen menee hammaslääkäriin, jossa hammaslääkäri huomaa suussa patin (täysin oireeton), jonka poistaa ja lähettää patologin tutkittavaksi. Tulos suusyöpä.
Toinen esim nainen käy gynekologilla normaalissa vuositarkastuksessa ja ultrassa näkyykin kohdussa poikkeavaa. Mitään syöpään viittaavia oireita ei ole ollut mutta kun otetaan näytepala niin syöpäsolukkoa löytyy.
Emme voi elää niin, että tehdään tutkimuksia varmuuden vuoksi. Kannaltasi olennaista olisi selvittää onko lapsesi suvuilla sukuamneesia esim rinta-, kohtu- tai syövistä yleensä. Jos on vahvat geenit perinnölliseen syöpään niin sitten ole huolissasi muuten elämää kannattaa elää ja nauttia jokaisesta päivästä.
Täyttä asiaa!
 
vierailija
Joitakin parhaista vihanneksista syövän ehkäisyyn ovat:

  • Parsakaali
  • Kukkakaali
  • Porkkanat
  • Tomaatit
  • Munakoisot
Lehtisalaatti ja pinaatti sisältävät luteoliinia, syövän ehkäisyn kannalta tärkeää flavonoidia.

Ristikukkaiset kasvikset auttavat mm. suojaamaan solujen DNA:ta ja tekemään karsinogeeneja epäaktiivisiksi. Lisää nämä ruokavalioosi:

  • Parsakaali
  • Pinaattikiinankaali
  • Keräkaali
  • Ruusukaali
  • Vihreät lehtivihannekset
Tämä perustuu siihen, että kyseisillä kasviksilla on kyky purkaa epigeenejä, joita ihmiselle muodostuu päivittäin. Epigeeni ei ole pysyvä kuten geeni mutta sopivissa olosuhteissa voi laukaista elimistössä solumuutoksen eli syövän.
 
vierailija
Nooh mäkin tykkään mut esim tän mukaan suolisto syöpä on yleisempi pihvien nauttijoilla. Mut jos se ruuan höyryttäminen eliminoi ni pitää alkaa käyttäön kyl sitä. Kuinka kauan pihvin höyryttäminen mediumiksi kestää?
Kohtuus siinä lihassakin. Sanoisin silti, että suurempi riski se tupakointi on.

"Punaisen lihan terveysriski muodostuu monella tavalla ja osaan niistä voi vaikuttaa itse esimerkiksi kypsentämällä liha oikein. Kun lihaa kuumentaa kovassa lämmössä, syntyy syöpää aiheuttavia heterosyklisiä amiineja ja polyaromaattisia hiilivetyjä eli ns. PAH yhdisteitä, jotka ovat syöpävaarallisia aineita. Lihaa ei siksi pidä savustaa, paistaa, käristää tai grillata mustaksi. PAH-yhdisteitä syntyy myös muun ruoan kuumentamisessa kovassa lämmössä.

Punaisessa lihassa on paljon hemirautaa, joka saattaa edesauttaa soluvaurioita aiheuttavien happiradikaalien muodostumista ja kasvattaa siten syöpäriskiä. Lihavalmisteissa käytetään säilöntäaineena natriumnitriittiä, mikä voi lisätä suolistossa syöpää edistävien N-nitrosoyhdisteiden muodostumista elimistössä. Noin kolmasosa nitriitistä muuttuu haitallisiksi nitrosoamiineiksi.

Vaikka runsaan punaisen lihan ja lihavalmisteiden runsaan kulutuksen ja tiettyjen syöpien riskin välillä on selvä yhteys, on myös mahdollista, että liha syrjäyttää ruokavaliossa jotakin muuta, joka on terveellisempää. Lisäksi lihan runsas käyttö saattaa kertoa muista terveyttä huonontavista elintavoista (runsas alkoholi, tupakointi ja vähäinen liikunta), jotka ylipäätään lisäävät sairauksien riskiä.

Korkeintaan puoli kiloa kypsää punaista lihaa ja lihavalmisteita viikossa
Punaisen lihan terveysriski muodostuu monella tavalla ja osaan niistä voi vaikuttaa itse esimerkiksi kypsentämällä liha oikein. Kun lihaa kuumentaa kovassa lämmössä, syntyy syöpää aiheuttavia heterosyklisiä amiineja ja polyaromaattisia hiilivetyjä eli ns. PAH yhdisteitä, jotka ovat syöpävaarallisia aineita. Lihaa ei siksi pidä savustaa, paistaa, käristää tai grillata mustaksi. PAH-yhdisteitä syntyy myös muun ruoan kuumentamisessa kovassa lämmössä.

Punaisessa lihassa on paljon hemirautaa, joka saattaa edesauttaa soluvaurioita aiheuttavien happiradikaalien muodostumista ja kasvattaa siten syöpäriskiä. Lihavalmisteissa käytetään säilöntäaineena natriumnitriittiä, mikä voi lisätä suolistossa syöpää edistävien N-nitrosoyhdisteiden muodostumista elimistössä. Noin kolmasosa nitriitistä muuttuu haitallisiksi nitrosoamiineiksi.

Vaikka runsaan punaisen lihan ja lihavalmisteiden runsaan kulutuksen ja tiettyjen syöpien riskin välillä on selvä yhteys, on myös mahdollista, että liha syrjäyttää ruokavaliossa jotakin muuta, joka on terveellisempää. Lisäksi lihan runsas käyttö saattaa kertoa muista terveyttä huonontavista elintavoista (runsas alkoholi, tupakointi ja vähäinen liikunta), jotka ylipäätään lisäävät sairauksien riskiä.

Korkeintaan puoli kiloa kypsää punaista lihaa ja lihavalmisteita viikossa
Punaisen lihan terveysriski muodostuu monella tavalla ja osaan niistä voi vaikuttaa itse esimerkiksi kypsentämällä liha oikein. Kun lihaa kuumentaa kovassa lämmössä, syntyy syöpää aiheuttavia heterosyklisiä amiineja ja polyaromaattisia hiilivetyjä eli ns. PAH yhdisteitä, jotka ovat syöpävaarallisia aineita. Lihaa ei siksi pidä savustaa, paistaa, käristää tai grillata mustaksi. PAH-yhdisteitä syntyy myös muun ruoan kuumentamisessa kovassa lämmössä.

Punaisessa lihassa on paljon hemirautaa, joka saattaa edesauttaa soluvaurioita aiheuttavien happiradikaalien muodostumista ja kasvattaa siten syöpäriskiä. Lihavalmisteissa käytetään säilöntäaineena natriumnitriittiä, mikä voi lisätä suolistossa syöpää edistävien N-nitrosoyhdisteiden muodostumista elimistössä. Noin kolmasosa nitriitistä muuttuu haitallisiksi nitrosoamiineiksi.

Vaikka runsaan punaisen lihan ja lihavalmisteiden runsaan kulutuksen ja tiettyjen syöpien riskin välillä on selvä yhteys, on myös mahdollista, että liha syrjäyttää ruokavaliossa jotakin muuta, joka on terveellisempää. Lisäksi lihan runsas käyttö saattaa kertoa muista terveyttä huonontavista elintavoista (runsas alkoholi, tupakointi ja vähäinen liikunta), jotka ylipäätään lisäävät sairauksien riskiä.

Korkeintaan puoli kiloa kypsää punaista lihaa ja lihavalmisteita viikossa"


 
vierailija
Esim. riistaa, 100% ruohosyötettyä haikkua (nauta), lammasta, porsasta, kaikki meren elävät lohesta simpukkaan (noh, kiiskikeittoa en ole maistanut mutta yks palstalainen uhkas antaa hyvän ohjeen niin aion laittaa, mutta esim. haita olen syönyt:D). Lähes kaikki eläinperäinen käy.

Seuraavaksi alan tutkimaan noita hyönteisiä mitä meidän ruokiin nykyään saa luvanvaraisrsti tunkea, että sopiiko ne ihmiselle (ovatko optimaalisia).
Ei sovi hyönteiset ihmisille mut kanoille ym linnuille siåopisi hyvin.
 
9MM
Kyllä syöpäsairauksia on ollut aina mutta puhuttiin ja kuolintietoihin kirjattiin, että kasvain. Nykyinen lääketiede on kehittynyt niin paljon, että muiden tutkimusten yhteydessä usein vahingossa bongataan syöpä.
Esim ihminen menee hammaslääkäriin, jossa hammaslääkäri huomaa suussa patin (täysin oireeton), jonka poistaa ja lähettää patologin tutkittavaksi. Tulos suusyöpä.
Toinen esim nainen käy gynekologilla normaalissa vuositarkastuksessa ja ultrassa näkyykin kohdussa poikkeavaa. Mitään syöpään viittaavia oireita ei ole ollut mutta kun otetaan näytepala niin syöpäsolukkoa löytyy.
Emme voi elää niin, että tehdään tutkimuksia varmuuden vuoksi. Kannaltasi olennaista olisi selvittää onko lapsesi suvuilla sukuamneesia esim rinta-, kohtu- tai syövistä yleensä. Jos on vahvat geenit perinnölliseen syöpään niin sitten ole huolissasi muuten elämää kannattaa elää ja nauttia jokaisesta päivästä.
Kylhän mä elänkin elämää mut lapsi tuo Huolta kyllä. Meidän suvussa oli mun toisella mummilla leukemia 84vuotiaana kuoli siihen. Miehillä sydäri on aika yleinen vanhemmalla iällä. Syöpää ei hirveästi ole. Mut jos kuvaa silloin tällöin magneetilla ei siitä haittakaan ole vaan on ennaltaehkäisevää toimintaa.💪
 
vierailija
Kylhän mä elänkin elämää mut lapsi tuo Huolta kyllä. Meidän suvussa oli mun toisella mummilla leukemia 84vuotiaana kuoli siihen. Miehillä sydäri on aika yleinen vanhemmalla iällä. Syöpää ei hirveästi ole. Mut jos kuvaa silloin tällöin magneetilla ei siitä haittakaan ole vaan on ennaltaehkäisevää toimintaa.💪
Nykyään tutkokset tulee maissiglukoosista mut se ei tule näkymään tilastoissa
 
9MM
Kohtuus siinä lihassakin. Sanoisin silti, että suurempi riski se tupakointi on.

"Punaisen lihan terveysriski muodostuu monella tavalla ja osaan niistä voi vaikuttaa itse esimerkiksi kypsentämällä liha oikein. Kun lihaa kuumentaa kovassa lämmössä, syntyy syöpää aiheuttavia heterosyklisiä amiineja ja polyaromaattisia hiilivetyjä eli ns. PAH yhdisteitä, jotka ovat syöpävaarallisia aineita. Lihaa ei siksi pidä savustaa, paistaa, käristää tai grillata mustaksi. PAH-yhdisteitä syntyy myös muun ruoan kuumentamisessa kovassa lämmössä.

Punaisessa lihassa on paljon hemirautaa, joka saattaa edesauttaa soluvaurioita aiheuttavien happiradikaalien muodostumista ja kasvattaa siten syöpäriskiä. Lihavalmisteissa käytetään säilöntäaineena natriumnitriittiä, mikä voi lisätä suolistossa syöpää edistävien N-nitrosoyhdisteiden muodostumista elimistössä. Noin kolmasosa nitriitistä muuttuu haitallisiksi nitrosoamiineiksi.

Vaikka runsaan punaisen lihan ja lihavalmisteiden runsaan kulutuksen ja tiettyjen syöpien riskin välillä on selvä yhteys, on myös mahdollista, että liha syrjäyttää ruokavaliossa jotakin muuta, joka on terveellisempää. Lisäksi lihan runsas käyttö saattaa kertoa muista terveyttä huonontavista elintavoista (runsas alkoholi, tupakointi ja vähäinen liikunta), jotka ylipäätään lisäävät sairauksien riskiä.

Korkeintaan puoli kiloa kypsää punaista lihaa ja lihavalmisteita viikossa
Punaisen lihan terveysriski muodostuu monella tavalla ja osaan niistä voi vaikuttaa itse esimerkiksi kypsentämällä liha oikein. Kun lihaa kuumentaa kovassa lämmössä, syntyy syöpää aiheuttavia heterosyklisiä amiineja ja polyaromaattisia hiilivetyjä eli ns. PAH yhdisteitä, jotka ovat syöpävaarallisia aineita. Lihaa ei siksi pidä savustaa, paistaa, käristää tai grillata mustaksi. PAH-yhdisteitä syntyy myös muun ruoan kuumentamisessa kovassa lämmössä.

Punaisessa lihassa on paljon hemirautaa, joka saattaa edesauttaa soluvaurioita aiheuttavien happiradikaalien muodostumista ja kasvattaa siten syöpäriskiä. Lihavalmisteissa käytetään säilöntäaineena natriumnitriittiä, mikä voi lisätä suolistossa syöpää edistävien N-nitrosoyhdisteiden muodostumista elimistössä. Noin kolmasosa nitriitistä muuttuu haitallisiksi nitrosoamiineiksi.

Vaikka runsaan punaisen lihan ja lihavalmisteiden runsaan kulutuksen ja tiettyjen syöpien riskin välillä on selvä yhteys, on myös mahdollista, että liha syrjäyttää ruokavaliossa jotakin muuta, joka on terveellisempää. Lisäksi lihan runsas käyttö saattaa kertoa muista terveyttä huonontavista elintavoista (runsas alkoholi, tupakointi ja vähäinen liikunta), jotka ylipäätään lisäävät sairauksien riskiä.

Korkeintaan puoli kiloa kypsää punaista lihaa ja lihavalmisteita viikossa
Punaisen lihan terveysriski muodostuu monella tavalla ja osaan niistä voi vaikuttaa itse esimerkiksi kypsentämällä liha oikein. Kun lihaa kuumentaa kovassa lämmössä, syntyy syöpää aiheuttavia heterosyklisiä amiineja ja polyaromaattisia hiilivetyjä eli ns. PAH yhdisteitä, jotka ovat syöpävaarallisia aineita. Lihaa ei siksi pidä savustaa, paistaa, käristää tai grillata mustaksi. PAH-yhdisteitä syntyy myös muun ruoan kuumentamisessa kovassa lämmössä.

Punaisessa lihassa on paljon hemirautaa, joka saattaa edesauttaa soluvaurioita aiheuttavien happiradikaalien muodostumista ja kasvattaa siten syöpäriskiä. Lihavalmisteissa käytetään säilöntäaineena natriumnitriittiä, mikä voi lisätä suolistossa syöpää edistävien N-nitrosoyhdisteiden muodostumista elimistössä. Noin kolmasosa nitriitistä muuttuu haitallisiksi nitrosoamiineiksi.

Vaikka runsaan punaisen lihan ja lihavalmisteiden runsaan kulutuksen ja tiettyjen syöpien riskin välillä on selvä yhteys, on myös mahdollista, että liha syrjäyttää ruokavaliossa jotakin muuta, joka on terveellisempää. Lisäksi lihan runsas käyttö saattaa kertoa muista terveyttä huonontavista elintavoista (runsas alkoholi, tupakointi ja vähäinen liikunta), jotka ylipäätään lisäävät sairauksien riskiä.

Korkeintaan puoli kiloa kypsää punaista lihaa ja lihavalmisteita viikossa"


Eli onko se hyvä jos pihvin laittaa pannulle ja siihen paljon vettä ni ei tummu se pinta mut saa lihan mureaksi? Kun vedessä sen kypsentää?
 
9MM
Kohtuus siinä lihassakin. Sanoisin silti, että suurempi riski se tupakointi on.

"Punaisen lihan terveysriski muodostuu monella tavalla ja osaan niistä voi vaikuttaa itse esimerkiksi kypsentämällä liha oikein. Kun lihaa kuumentaa kovassa lämmössä, syntyy syöpää aiheuttavia heterosyklisiä amiineja ja polyaromaattisia hiilivetyjä eli ns. PAH yhdisteitä, jotka ovat syöpävaarallisia aineita. Lihaa ei siksi pidä savustaa, paistaa, käristää tai grillata mustaksi. PAH-yhdisteitä syntyy myös muun ruoan kuumentamisessa kovassa lämmössä.

Punaisessa lihassa on paljon hemirautaa, joka saattaa edesauttaa soluvaurioita aiheuttavien happiradikaalien muodostumista ja kasvattaa siten syöpäriskiä. Lihavalmisteissa käytetään säilöntäaineena natriumnitriittiä, mikä voi lisätä suolistossa syöpää edistävien N-nitrosoyhdisteiden muodostumista elimistössä. Noin kolmasosa nitriitistä muuttuu haitallisiksi nitrosoamiineiksi.

Vaikka runsaan punaisen lihan ja lihavalmisteiden runsaan kulutuksen ja tiettyjen syöpien riskin välillä on selvä yhteys, on myös mahdollista, että liha syrjäyttää ruokavaliossa jotakin muuta, joka on terveellisempää. Lisäksi lihan runsas käyttö saattaa kertoa muista terveyttä huonontavista elintavoista (runsas alkoholi, tupakointi ja vähäinen liikunta), jotka ylipäätään lisäävät sairauksien riskiä.

Korkeintaan puoli kiloa kypsää punaista lihaa ja lihavalmisteita viikossa
Punaisen lihan terveysriski muodostuu monella tavalla ja osaan niistä voi vaikuttaa itse esimerkiksi kypsentämällä liha oikein. Kun lihaa kuumentaa kovassa lämmössä, syntyy syöpää aiheuttavia heterosyklisiä amiineja ja polyaromaattisia hiilivetyjä eli ns. PAH yhdisteitä, jotka ovat syöpävaarallisia aineita. Lihaa ei siksi pidä savustaa, paistaa, käristää tai grillata mustaksi. PAH-yhdisteitä syntyy myös muun ruoan kuumentamisessa kovassa lämmössä.

Punaisessa lihassa on paljon hemirautaa, joka saattaa edesauttaa soluvaurioita aiheuttavien happiradikaalien muodostumista ja kasvattaa siten syöpäriskiä. Lihavalmisteissa käytetään säilöntäaineena natriumnitriittiä, mikä voi lisätä suolistossa syöpää edistävien N-nitrosoyhdisteiden muodostumista elimistössä. Noin kolmasosa nitriitistä muuttuu haitallisiksi nitrosoamiineiksi.

Vaikka runsaan punaisen lihan ja lihavalmisteiden runsaan kulutuksen ja tiettyjen syöpien riskin välillä on selvä yhteys, on myös mahdollista, että liha syrjäyttää ruokavaliossa jotakin muuta, joka on terveellisempää. Lisäksi lihan runsas käyttö saattaa kertoa muista terveyttä huonontavista elintavoista (runsas alkoholi, tupakointi ja vähäinen liikunta), jotka ylipäätään lisäävät sairauksien riskiä.

Korkeintaan puoli kiloa kypsää punaista lihaa ja lihavalmisteita viikossa
Punaisen lihan terveysriski muodostuu monella tavalla ja osaan niistä voi vaikuttaa itse esimerkiksi kypsentämällä liha oikein. Kun lihaa kuumentaa kovassa lämmössä, syntyy syöpää aiheuttavia heterosyklisiä amiineja ja polyaromaattisia hiilivetyjä eli ns. PAH yhdisteitä, jotka ovat syöpävaarallisia aineita. Lihaa ei siksi pidä savustaa, paistaa, käristää tai grillata mustaksi. PAH-yhdisteitä syntyy myös muun ruoan kuumentamisessa kovassa lämmössä.

Punaisessa lihassa on paljon hemirautaa, joka saattaa edesauttaa soluvaurioita aiheuttavien happiradikaalien muodostumista ja kasvattaa siten syöpäriskiä. Lihavalmisteissa käytetään säilöntäaineena natriumnitriittiä, mikä voi lisätä suolistossa syöpää edistävien N-nitrosoyhdisteiden muodostumista elimistössä. Noin kolmasosa nitriitistä muuttuu haitallisiksi nitrosoamiineiksi.

Vaikka runsaan punaisen lihan ja lihavalmisteiden runsaan kulutuksen ja tiettyjen syöpien riskin välillä on selvä yhteys, on myös mahdollista, että liha syrjäyttää ruokavaliossa jotakin muuta, joka on terveellisempää. Lisäksi lihan runsas käyttö saattaa kertoa muista terveyttä huonontavista elintavoista (runsas alkoholi, tupakointi ja vähäinen liikunta), jotka ylipäätään lisäävät sairauksien riskiä.

Korkeintaan puoli kiloa kypsää punaista lihaa ja lihavalmisteita viikossa"


Mut eiks natriumnitriitistä olla luopumassa? Ja monissa jo lukee ei sisällä nitriittiä vai muistelinko väörin?
 
vierailija
Esim. riistaa, 100% ruohosyötettyä haikkua (nauta), lammasta, porsasta, kaikki meren elävät lohesta simpukkaan (noh, kiiskikeittoa en ole maistanut mutta yks palstalainen uhkas antaa hyvän ohjeen niin aion laittaa, mutta esim. haita olen syönyt:D). Lähes kaikki eläinperäinen käy.

Seuraavaksi alan tutkimaan noita hyönteisiä mitä meidän ruokiin nykyään saa luvanvaraisrsti tunkea, että sopiiko ne ihmiselle (ovatko optimaalisia).
ostereissa on myrkyllisiä aineksia ja myrkkyleviä syövät otukset ovat tietysti huono valinta-myös kalanmaksaöljyt
 
vierailija
Kylhän mä elänkin elämää mut lapsi tuo Huolta kyllä. Meidän suvussa oli mun toisella mummilla leukemia 84vuotiaana kuoli siihen. Miehillä sydäri on aika yleinen vanhemmalla iällä. Syöpää ei hirveästi ole. Mut jos kuvaa silloin tällöin magneetilla ei siitä haittakaan ole vaan on ennaltaehkäisevää toimintaa.
Pahoin pelkään, että toiminnallasi istutat lapseesi pelon omaan hyvinvointiinsa. Se mitä kuvittelet olevan hyväksi kääntyykin sinua vastaan ja teet lapsestasi "sairaan", joka tutkii jatkuvasti ja tutkituttaa itseään koska kuvittelee että sairastuu tai sairastaa jotain. Nyt jäitä hattuun ja järki käteen vanhemman vastuu on luoda lapselleen tasapainoinen kasvuympäristö.
 
9MM
Pahoin pelkään, että toiminnallasi istutat lapseesi pelon omaan hyvinvointiinsa. Se mitä kuvittelet olevan hyväksi kääntyykin sinua vastaan ja teet lapsestasi "sairaan", joka tutkii jatkuvasti ja tutkituttaa itseään koska kuvittelee että sairastuu tai sairastaa jotain. Nyt jäitä hattuun ja järki käteen vanhemman vastuu on luoda lapselleen tasapainoinen kasvuympäristö.
No en tee. Kylhän se joutuu tottumaan koulunkäynnin terveystarkastuksiin vai miten se hoitaja selittää miksi tarkastus tehdään? Et kuvaaminen menee samaan syssyyn ja kertoo et vanhemmat välittää.
 
vierailija
Pahoin pelkään, että toiminnallasi istutat lapseesi pelon omaan hyvinvointiinsa. Se mitä kuvittelet olevan hyväksi kääntyykin sinua vastaan ja teet lapsestasi "sairaan", joka tutkii jatkuvasti ja tutkituttaa itseään koska kuvittelee että sairastuu tai sairastaa jotain. Nyt jäitä hattuun ja järki käteen vanhemman vastuu on luoda lapselleen tasapainoinen kasvuympäristö.
Näinpä juuri.
 

Yhteistyössä