Mätä kananmuna?

Keittelin tuossa aamiaiseksi pari kananmunaa.. eivät kelluneet eivätkä tehneet mitään muutakaan tavallisesta poikkeavaa, mutta kun aloin kuoria ensimmäistä, tuli hirveä löyhkä ja keltuainen oli lähinnä sinimusta. Ei siis edes mitenkään ruskehtava/tummunut kuten joskus, vaan aivan luonnottoman värinen. Ja se haju.. :x Inhoan näitä oksennushymiöitä mutta nyt se tuli tarpeeseen. Toinen oli sentään normaali ja sen vedin napaani hajusta toivuttuani :D

Jännä juttu kun aina vaan puhutaan mädistä kananmunista muttei ole koskaan tullut vastaan. Noissakin oli päiväykset kevyesti syyskuun puolella. Mutta ei siis tapahtunut Suomessa tämä, eli ei ole syytä joukkohysteriaan.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja sr:
kun mä kerran tein munakasta niin yksi kananmunan sisältö oli ihan verinen.eipä ole kauheesti tehny kananmunia mieli sen jälkeen ja tää oli suomessa.
Voi kuule, arvaa vaan mitä niistä verisistä tehdään. Ja ihan Suomessa. Saatat syödä niitä tietämättäsi useinkin.
 
eino
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja sr:
kun mä kerran tein munakasta niin yksi kananmunan sisältö oli ihan verinen.eipä ole kauheesti tehny kananmunia mieli sen jälkeen ja tää oli suomessa.
Voi kuule, arvaa vaan mitä niistä verisistä tehdään. Ja ihan Suomessa. Saatat syödä niitä tietämättäsi useinkin.
no mitä niistä sitten tehdään?
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja eino:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja sr:
kun mä kerran tein munakasta niin yksi kananmunan sisältö oli ihan verinen.eipä ole kauheesti tehny kananmunia mieli sen jälkeen ja tää oli suomessa.
Voi kuule, arvaa vaan mitä niistä verisistä tehdään. Ja ihan Suomessa. Saatat syödä niitä tietämättäsi useinkin.
no mitä niistä sitten tehdään?
Massaa (eli valmiiksi rikottua ja pastöroitua) massaa elintarviketeollisuudelle.
 
Alkuperäinen kirjoittaja eino:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja sr:
kun mä kerran tein munakasta niin yksi kananmunan sisältö oli ihan verinen.eipä ole kauheesti tehny kananmunia mieli sen jälkeen ja tää oli suomessa.
Voi kuule, arvaa vaan mitä niistä verisistä tehdään. Ja ihan Suomessa. Saatat syödä niitä tietämättäsi useinkin.
no mitä niistä sitten tehdään?
Muakin kiinnostais tietää. Oon tosin sen verran kaikkiruokainen, ettei tuollaiset yleensä hetkauta. Tietenkin ite jättäisin verisen kananmunan käyttämättä, mutta ottaisin vaan paketista uuden tilalle. Tosin pidän kananmunista ihan liikaa muutenkin.
 
eino
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja eino:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja sr:
kun mä kerran tein munakasta niin yksi kananmunan sisältö oli ihan verinen.eipä ole kauheesti tehny kananmunia mieli sen jälkeen ja tää oli suomessa.
Voi kuule, arvaa vaan mitä niistä verisistä tehdään. Ja ihan Suomessa. Saatat syödä niitä tietämättäsi useinkin.
no mitä niistä sitten tehdään?
Massaa (eli valmiiksi rikottua ja pastöroitua) massaa elintarviketeollisuudelle.
no mihin sitä massaa sitten käytetään?
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja eino:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja sr:
kun mä kerran tein munakasta niin yksi kananmunan sisältö oli ihan verinen.eipä ole kauheesti tehny kananmunia mieli sen jälkeen ja tää oli suomessa.
Voi kuule, arvaa vaan mitä niistä verisistä tehdään. Ja ihan Suomessa. Saatat syödä niitä tietämättäsi useinkin.
no mitä niistä sitten tehdään?
Massaa (eli valmiiksi rikottua ja pastöroitua) massaa elintarviketeollisuudelle.
Ahaa. No mitäpä tuosta. Olen lihansyöjä, joten meneehän se veri siinä joukossa myös.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja eino:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja eino:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja sr:
kun mä kerran tein munakasta niin yksi kananmunan sisältö oli ihan verinen.eipä ole kauheesti tehny kananmunia mieli sen jälkeen ja tää oli suomessa.
Voi kuule, arvaa vaan mitä niistä verisistä tehdään. Ja ihan Suomessa. Saatat syödä niitä tietämättäsi useinkin.
no mitä niistä sitten tehdään?
Massaa (eli valmiiksi rikottua ja pastöroitua) massaa elintarviketeollisuudelle.
no mihin sitä massaa sitten käytetään?
Esim leipomoteollisuus käyttää.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Arethusa:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja eino:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja sr:
kun mä kerran tein munakasta niin yksi kananmunan sisältö oli ihan verinen.eipä ole kauheesti tehny kananmunia mieli sen jälkeen ja tää oli suomessa.
Voi kuule, arvaa vaan mitä niistä verisistä tehdään. Ja ihan Suomessa. Saatat syödä niitä tietämättäsi useinkin.
no mitä niistä sitten tehdään?
Massaa (eli valmiiksi rikottua ja pastöroitua) massaa elintarviketeollisuudelle.
Ahaa. No mitäpä tuosta. Olen lihansyöjä, joten meneehän se veri siinä joukossa myös.
Jep, hyvällä halulla minäkin edelleen kaikkea syön vaikka tiedänkin :)
 

Yhteistyössä