Mä en kohta jaksa tota herra 6 veetä!

|O
Kun silmänsä avaa alkaa kiukkuaminen ja se pentele jatkuu ja jatkuu ja jatkuu kunnes menee nukkumaan. Ja kiukkuaa nukkuessaankin.
On jäähyllä, otetaan kännykkää pois mutta ei mikään auta.
Karkaan kohta jonnekkin missä ei ole yhtään 6 vuotiasta! :ashamed:
 
Hui, ei ole tullu mieleenkään hommata omalle kohta 6v täyttävälle omaa puhelinta! :eek:

Mutta asiaan, meillä sama kiukuttelu päällä aamusta iltaan. Onneks on kerho missä voi käydä tuulettumassa välillä. Saa ikäistään seuraa ja purkaa energiaa koska sitä näköjään on liiaksi :D
 
Sun pitää keksiä joku oma harrastus, joka jaksaa pitää mielenkiinnon, sitten vaan kuulosuojaimet korville ja toteuttamaan itseään harrastuksen parissa. Muutamassa päivässä luultavasti kyllästyy huutoonsa ja tajuaa, ettei ole maailman napa. Siis vaikka olikin vähän kärjistettyä niin idea on, että mitä pienempi reaktio sun puolelta sen vähemmän aikaa se mahtailu jatkuu. Tietty on pakko hoitaa akuutit ongelmat, jos meinaa vahingoittaa itseää, muita tai paikkoja ja lämmittää ruokaa pöytään, mutta muuten se välinpitämättömyys parhaiten tehoaa paisuneeseen egoon, ainakin meillä. Just taas harjotellaan ton melkein 4v:n kanssa. Tää kone on kanssa aika hyvä, tässä kirjoittaessa pomppi vieressä ja purkaa kiukkuaan, kun vaavikin jaksaa tuossa hetken leikkiä vieressä (vaavia ei näy häiritsevän isoveikan kiukunpuuskat, korkeintaan naurattaa).
 

Yhteistyössä