madonnalla ihan kiva pehko

muuttanut
Karseeta, kuvittelin et on kyse kampauksesta..... No kait oli ihan perus naturelle paikat Madskulla, voin hyvin kuvitella et pehkoja löytyy edelleen, ei kaikki välttämättä trimmaile tuolta alhaalta kovin paljoa bikinirajoja lukuuottamatta. Kainalot tietty sit saattaa trimmailla useempikin. Parempi minusta kuitenkin kunnon puska kainalossa kuin puolen sentin sänki, se on kamalinta!
 
Suulliset taidot
Seksikkäitähän kunnon pehkot ovat. Itse pidän miehenä siitä, että nainen näyttää naiselta eikä lapselta. Toki sopivaksi kolmioksi trimmaaminen on ok (ja ajoittainen posliinikin, vaikka yhdessä ajeltuna), mutta nuoruudentavoittelu on mennyt liiallisuuksiin, kun monen naisen ihanteena tuntuu olevan jatkuvasti säilyvä ja lähes esipuberteettinen ulkonäkö.

Mikään ei ole kiihottavampaa kuin kostuneen naisen kiimasta ja hiestä märkien häpykarvojen ympäröimä rako, kuin kutkuttava onkalo keskellä myskistä viidakkoa. Häpykarvojen pehmeys ja jopa ääni (rahina omaa kättä tai poskea vasten) vetoavat moneen mieheen, ja häpykarvat ovat sitä paitsi (potaskaväitteistä huolimatta) hygieenisempiä, sillä karvojen tarkoitushan on pitää ulkopuoliset roskat, bakteerit ja liat poissa itse "pääasiasta". Toki edellyttäen normaalia hygieniatasoa, mikään kaksi viikkoa muhinut aromipesä ei tietystikään ole se paras vaihtoehto, oli karvoitusta tai ei.

Kainaloista voi toki ajella sileäksikin, itäblokki-vaihtoehto ei ole siellä houkuttelevin :)
 
Oikea mies
Alkuperäinen kirjoittaja mies:
Normaali, luomu alapää. Tollasta ei kukaan terve mies menisi nuolemaan, ei edes panemaan, KARMEA
Väärin. Tyttöystävälläni on luomupimppi ja nuolen sitä erittäin mielelläni. Nuoleminen loppuisi heti jos alkaisi sheivata ällöttäviä kiitoratoja tai posliinia.
 

Yhteistyössä