Maaliskuiset 2023

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Tsemppiä @Ronjaa1996 ! ❤
Meillä sama kohtalo eli tosiaan kesken oli mennyt itsestään. Sain silti tyhjennystabletit ja niiden jälkeen vuoto ja kivut olivat yllättävän voimakkaat verrattuna kkm:ään viime vuonna. Ehkä joskus saadaan lapsi syliin saakka, vaikka nyt se tuntuu vaan haaveelta.

Tsemppiä ja hyvää jatkoa kaikille tasapuolisesti!💪🏽
Oon niin pahoillani. :( voimia sinne <3
 
Tsemppiä @kANaNdA


Niin ihana tunne kun huomaa makuullaan (kun wc käynnistä aikaa), että kohtu on kasvanut.
Löysin myös tilaamallani dopplerilla sydänäänet, mitkä nyt hetken helpottaa odotusta nt-ultraan. Sekin edessä jo ensiviikolla ❤

Ja noista hankinnoista. Esikoisen odotuksen aikaan ostin asioita vauvalle vasta n. puolenvälin jälkeen. Nyt onneksi osa tavaroista vielä tallella niin ei tarvitse hankintoja miettiä ihmeemmin 😊

Ja tää väsymys, voiko tähän kuolla? 😅
 
  • Tykkää
Reactions: Oliivi3
Voi ei @kANaNdA 😭 Tsemppiä ja jaksamista sinne ❤

Ihana sama tuon kohdun tunnustelun kanssa kun sulla @Sofi_ ! Aamulla ei meinaa malttaa vessaan lähteä kun kohtu niin söpösti pullottaa ja tulee vaan siliteltyy ❤
Sydänääniä kuuntelen parin-kolmen päivän välein aina ihan pienen hetken kerrallaan, ihan vaan tarkistaen että pieni on siellä... ❤ Tällä hetkellä jo suuri luotto että kaikki menee hyvin, toki nt ultra jännittää mutta haluan uskoa kaiken olevan hyvin. Huomenna ultran mukaan jo 11+0 ❤ Paino ei ole noussut vielä lainkaan ja muutenkin oireet lieventyneet... Väsymyskin vähän väistynyt ja huono olo ei vaivaa kun muistaa syödä säännöllisesti. Kaikki hyvin siis täällä, rauhakseen taaperon kanssa touhuillen menee päivät 😊
(paitsi yölliset pissareissut on alkaneet, siitä en tykkää!!!)

Muoks! Hankinnoista ollut puhetta, ostin jo ekan jutun pienelle, mätsäävät vaatteet kuopuksen kanssa 😄 muuten aika paljon löytyy kaikkea kun kuopus niin pieni ja säästin kaiken. Mutta tuplarattaat aiheuttaa päänvaivaa..
 
Moi kaikille! Pääseekö mukaan keskusteluun? :) Täällä 3. lapsen odotus menossa rv 12. Ensi viikolla olis nt-ultra ja jännittää kyllä. Jos siellä on kaikki hyvin niin sen jälkeen pääsis kertomaan läheisille. Salailu ja piilottelu on vähän haastavaa kun maha on jo kovasti näkyvissä. Mulla on kasvanut viime kerroillakin iso maha ja aikasin. Pahoinvointi, väsymys ja kaikki alhaisen hb:n oireet on vahvasti läsnä. Meillä on kaksi aikaisempaa lasta saatu hoidoilla mutta tämä raskaus oli yllätys! Lisäks tässä rinnalla olis työnhakua koska haluaisin kovasti tässä välissä työelämään mutta en taida olla kovin houkutteleva hakija..
 
Jännittää kyllä älyttömästi tuleva ultra. En voi itelleni mitään, mutta epäilen ettei kaikki ole hyvin 😕 Ei vaan enää tunnu yhtään siltä että olisin raskaana. Onneks ei tarvi enää pitkään elää tässä epätietoisuudessa kun alkaa jo oleen vaikee keskittyä mihinkään.
 
Jännittää kyllä älyttömästi tuleva ultra. En voi itelleni mitään, mutta epäilen ettei kaikki ole hyvin 😕 Ei vaan enää tunnu yhtään siltä että olisin raskaana. Onneks ei tarvi enää pitkään elää tässä epätietoisuudessa kun alkaa jo oleen vaikee keskittyä mihinkään.
Tsemppiä ❤ Ei mullakaan ole ollut olo että oisin raskaana sitten rv8-9 jälkeen kun pahoinvointi loppu. Viime viikolla nt-ultrassa kuitenkin kaikki hyvin ja edelleen ei tunnu raskaana olevalta. Maha kyllä alkanut vähän pyöristyä :D
 
Jännittää kyllä älyttömästi tuleva ultra. En voi itelleni mitään, mutta epäilen ettei kaikki ole hyvin 😕 Ei vaan enää tunnu yhtään siltä että olisin raskaana. Onneks ei tarvi enää pitkään elää tässä epätietoisuudessa kun alkaa jo oleen vaikee keskittyä mihinkään.
Jaan niin nämä tunteet! ❣ Oon koko ajan valmistautunut siihen et kuullaan että sydän on lakannut lyömästä 8+ jälkeen. :( totta kai kuuluu pelot joka raskauteen, vaan onhan nämä kuormittavia koska on niin vahva se tunne.

Lisäks paljon pää tekee töitä sen suhteen, miten ollaan ansaittu vauva ilman vuosien yritystä ja itkua ja sitä tuskaa, kun edellinen oli niin tuskan takana. :/ eihän se tämäkään ensimmäisen vuoden aikana lähtenyt kierron palauduttua, mutta kuitenkin lähti luonnollisesti ilman lääkkeitä ym. 🥺
 
Tervetuloa kaikille uusille! Ja tsemppiä ihan kaikille omissa tilanteissaan!

Pitkästä aikaa täällä kirjoittelemassa. Meillä oli nt-ultra ja kaikki näytti olevan hyvin! Pikkuhiljaa alkaa ultran myötä raskaus kunnolla konkretisoitua, siitäkin huolimatta että pahoinvointia ja väsymystä on ollut tässä parin kk ajan aaltoilevasti. Hankinnat ei oo vielä ollut ollenkaan mielessä!

Minäkin voisin nyt liittyä fb-ryhmään, laitan y.viestiä @Hopeanopea
 
Siellä nt-ultrassa olikin kaikki ihan kunnossa! ❤ Nyt jaksaa paremmilla mielin ootella lääkärineuvolaa ja rakenneultraa (koskahan se kannattas varata?). Maha mulla on vaan pienentynyt kun turvotus on vähäisempää, mut pakko tää nyt on uskoa, että raskaus jatkuu 😊 Aattelin edelleen lykätä muille kertomista, tekee edelleen mieli pitää omana tietona, en edes tiedä että miks.
 
Minä vuoden verta lähdin kesken päivän töistä pois, yritän päästä päivystykseen. tämä taisi päättyä tähän, oma tunne oli niin vahva ettei tämä yllätä.
Voi ei, onpa kamalaa! Oon pahoillani! Toivottavsti pääset päivystykseen, että tulee selvyys! Epätietoisuus on niin kurjaa 😕 Toivotaan, että oma tunne olis väärä ja joku muu syy taustalla. Voimia joka tapauksessa ❤
 
Ei päästy päivystykseen vaikka sitä neuvola piti tärkeänä, koko päivän vuotanut, ei pönttöön asti kuitenkaan vaan siteeseen ja paperiin. En todellakaan tiedä mitä teen huomenna, meenkö töihin vai koitanko vielä päästä julkiselle ultraan ja tarvittaessa yksityiselle. :/ esimies oli ihana, sano et ymmärtää ja kehotti jäämään kotiin jos sille tuntuu. 💗 naistentautien kätilö oli sitä mieltä että töihin vaan.
 
vierailija
Hei!
Täällä taustalla olen ollut ihan raskauden alusta saakka. En vain ole tohtinut kirjautua ja kirjoitella.
Nyt viikot 10+0. Ultrassa kävin viikolla 8,ja maanantaina neuvolassa kuului jo äänet vatsan päältäkin.
Mieluusti Facebook - ryhmään minäkin mukaan tulisin.
 

Yhteistyössä