Ma mujen katujengirikollisuus rikastuttaa pääkaupunkiseudun elämää

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Heinikarin mukaan pääkaupunkiseudulla toimii vajaat kymmenen katujengiä, ja niissä keskeisiä henkilöitä on satakunta. Valtaosa heistä on ulkomaalaistaustaisia nuoria miehiä ja mukana on myös alaikäisiä. Poliisin tutkinnassa on useita katujengeihin liittyviä törkeitä väkivaltarikoksia sekä ampumistapauksia, joissa vaarassa on ollut myös sivullisia."


"Somesta löytyy videoita, jossa vangittuna oleva 21-vuotias mies räppää. Videopalvelu Youtubessa on hänen musiikkivideoitaan, joissa viuhuu puukkoja, aseita, naisia ja kalliita autoja. Videoilla miesjoukko uhoaa kommandopipot päässään.
Miehen musiikkivideoissa toistuu jengitunnus, jolla viitataan tiettyyn käsiaseeseen."
 
vierailija
Ihan niin kuin olisin joskus lukenut, että me otamme oppia muiden virheistä. Luulin sen tarkoittavan, että vältämme tekemästä niitä samoja virheitä, mutta ilmeisesti kyse olikin siitä, että otamme oppia nopeuttaaksemme sitä huonoa kehitystä. Onhan se aina ollut vähän hävettävää kun ollaan tultu niin monta vuotta muiden perässä. Mutta nyt ollaan enää viitisen vuotta Ruotsia jäljessä ja kohta varmaan jo edelläkävijöitä koko Euroopassa! (y)
 
vierailija
Ihan niin kuin olisin joskus lukenut, että me otamme oppia muiden virheistä. Luulin sen tarkoittavan, että vältämme tekemästä niitä samoja virheitä, mutta ilmeisesti kyse olikin siitä, että otamme oppia nopeuttaaksemme sitä huonoa kehitystä. Onhan se aina ollut vähän hävettävää kun ollaan tultu niin monta vuotta muiden perässä. Mutta nyt ollaan enää viitisen vuotta Ruotsia jäljessä ja kohta varmaan jo edelläkävijöitä koko Euroopassa!
Taidat olla oikeassa...
 
Ai Kaivohuone on nykyään joku räppi-paikka? Oli pikkasen tasokkaampi paikka yli 20 vuotta sitten.

Mutta onhan tämä... aika sanattomaksi vetää. Tästä kehityksestä on varoiteltu, mutta silmät ja korvat on vain peitetty ja huudettu "LALALLALLALALALLAAAA". Ja näyttää siltä, että mamut itse asiassa haluavat Ruotsin menon tänne.

Tosiaankin, ENJOY.
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
Ulkomaalaistaustaisuus itsessään ei ole syy rikoksiin ajautumiseen, mutta joissain tapauksissa huono-osaisuus, kontrollin puute ja kielteiset elämänkokemukset voivat lopulta johtaa väkivaltarikoksiin.
Rikosalttiuden taustalla on sosioekonomista huono-osaisuutta eli matalaa koulutus- ja tulotasoa. Miehen omien sanojen mukaan hän ei ole viihtynyt koulussa, eikä ilmeisesti töitäkään ole löytynyt.
Lisäksi kokemukset syrjinnästä ja rasismista ovat rikollisuuden riskitekijöitä.


No just. Puuttui vain näköalattomuus.
 
vierailija
Mikään ei ole itsessään syy rikollisuuteen paitsi se, että joku päättää tehdä rikoksen. Tuollainen argumentointi on kuitenkin täysin idioottimaista. Ei toki ole yllätys, että sitä harjoitetaan juuri tämän aihepiirin suhteen.
 

Yhteistyössä